Friday, October 16, 2009

:air asia 'memang' bab 2:

Assalamualaikum..
hai hai..sihat ka?
erm..memandangkan tajuk air asia m*****g tu nampak cm kasar sangat, saya tukar ke perkataan 'memang' dimana bagi saya adalah kiasan kepada perkataan sebenar m*****g itu sendiri. harap maklum. taknak la kasar2 sangat. dh kena komplen ngn orang tu:|
oke, kita sambung ke bab 2..

setibanya saya kat umah, tros call paksu pickup saya g airport. sesampainya kat airport tros g ke kaunter air asia. dengan penuh sopan santun, sy tanya kat staf kat kaunter tu pasal problem yang saya alami . 'baik' btol layanan dia. buat saya tersenyum gembira:D:D [ceh]

"g kat kaunter pertanyaan"

heh. gaya cm bz sangat. nk kata attend penumpang, takde plak. yang ada, akak kat sbelah dia..eksyen semangat.
oke. cukup. lepas mendapat layan '5 star' dari cewek kaunter check in tu, saya n cu tros g carik kaunter pertanyaan [baru saya sedar yg saya ni engoi gak tak terfikir akan kaunter pertanyaan yang ada kat setiap airport(-.-")]
dengan penuh yakin kali ini, saya tros g tanya kat encik ala2 tony fernandez yang baru masuk ke kaunter tu. lepas dia check2 kat pc dia. dengan penuh gentlemannya [but seriously dia ada nampak sikit feminin..btol!!] gtau yang tempahan tu ada dan dah confirm. dia suruh saya balik check email.
Fuh, lega..rasa mcm org buang terus batu dari bahu saya yang ditanggung dari tengahari tadi..rasa ringan serta merta.

Kepada kawan2 saya kat VF  saya minta maaf banyak2 sebab buat kecoh kat SB. habes suma SB orang saya g nanges gtau masalah saya..sy mintak maaf banyak2^:)^..terima kasih untuk semua sebab banyak yang membantu. i sayang you all lah..ngee~



Bila peristiwa 'teringat' itu berlari ke minda : yang saya tak makan dari pagi sampai petang disebabkan permasalahan [skema gila] tempahan tiket tu. malamnya, kami satu family keluar makan kat restoran [ka?] saloma. saya makan nasi lemak berlaukkan ayam tomato, nasi tambah satu pinggan, separuh dari mee ayah dan segelas melo ais. Alhamdulillah~ Lega.

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected