Sunday, March 28, 2010

Nak Bercuti di Langkawi tanpa tinggal kat hotel/resort/chalet mahupun rumah sedara...?

..duduk la homestay..haha


Oke, tujuan entri ni dibuat adalah untuk memperkenalkan blog teman saya yang menawarkan perkhidmatan homestay di Langkawi. So, kepada sesiapa yang berniat nak datang Langkawi dan pada masa yang sama nak merasai pengalaman seperti tinggal di rumah sendiri tapi di tempat lain, silalah berkunjung ke Yasree Homestay =D

pandangan hadapan
ruang tamu
bilik utama [bilik ada empat oke]
bilik mandi ada tiga :D

gambar dapur dan dining hall tak dapat diupload, sila klik untuk melihat kemudahan-kemudahan yang lain ye.


Lokasi : Taman Seroja, Kuah, Langkawi
Dari Jeti : 5-6 minit
Dari Airport : 20-25 minit
Antara kelebihan Yasree Homestay :

  • Bilik tidur utama berpenghawa dingin
  • Astro disediakan
  • Berada di kawasan pekan
  • berdekatan cc
  • kemudahan perkhidmatan dobi berdekatan homestay
  • berhadapan dengan Idaman Suri [syurga pinggan mangkuk]
  • 3 minit perjalanan sahaja untuk ke pusat membeli belah Haji Ismail Group [syurga buat pencinta cokelat =D] - 2 tempat kat atas ni kalau datang langkawi tak singgah memang tak lengkap percutian..hoho

    Untuk pertanyaan rate dan T & C, sila hubungi :

    0194585070 [Sobree]
    0194172179 [Hayana]


    Sila-sila, jemput-jemputlah ke YHS =) [klik klik]


    P/s - boleh dikatakan homestay ni lengkap seperti keperluan rumah kediaman yang lain. Ada peti ais, rice cooker, blender boleh buat sambal tumis udang dengan petai nyam nyam..pinggan mangkuk, tuala mandi, sabun, dan etc etc etc..[tak larat nak taip..pegi sendiri ke blog YHS sekarang =P]


    4 comments:

    1. @7286947920396193754.0
      rate tak tentu..bergantung kepada season..boleh contact no yg ada kat atas tu :)

      ReplyDelete
    2. takdo pekhidmatan wifi ke?????
      kene gi cc ni yg malas. kasi la free wifi. takpon HSBB ke kan.. lagi gempak

      ReplyDelete
    3. @7863516461057282216.0
      huhu..takleh..nanti penduduk kawasan kejiranan curik wifi free..hohoh..takde lah :P

      ReplyDelete

    Ni dah basuh kaki ke belum?

    Ping your blog, website, or RSS feed for Free
    MyFreeCopyright.com Registered & Protected