Wednesday, June 23, 2010

Trafik hari ini dan keyword terpanjang [37 patah perkataan]

Mata dah pedih dan tak larat.

Niat nak pegi tido.

Tapi sayang sebab ada game Mexico menentang Urugay sebab ada Dos Santos Day dreaming

Memandangkan kat blog ada buffered ads, kena mantain trafik.

Orang tengah ciwi kan, sebelum tido wajib cek Nuffnang.

Bila dah cek perkembangan kewangan yang macam tak kembang pun tu, terus la cek Keywords dengan Referrals.

Macam pelik bila takde statistik kat keyword tu bila dia jadi camni :

gilapanjangpunyakeywordkecik? klik la bagi besar

Fuyyoooooo…tak pernah – pernahnya dapat keyword sepanjang ni. Sahih copy paste ni haha.

keyword_fentomatte_blogspot

klik bagi besar

model kuku pun ada orang cari jugak?

youtube video seks ustaz and ustazah 7 minit ni tak basi – basi lagi ke?

luna maya video seks blogspot & hasil keputusan luna maya ni mesti pasal kes keyword sesat tu

sukarelawan wartawan astro awani ni pasal pos pasal kapal mavi marmara kena serang t

petua melayu lama mesti akan sampai kat sini atau sini – perempuan memang wajib baca. sangat berguna ai tell yu.

peraduan online ni tak lain tak bukan pasal pos yang saya menang pendrive bulan Februari dulu Big Grin

hati-hati !!mulai sekarang jangan pernah menuliskan kata2 yang 6 huruf yaitu i5ra3l (tulisan biasa) di wall, di status, di note atau saat mengupload apa saja, karena secara otomatis anda akan langsung masuk ke fans page ini ni mesti yang pasal strategi i5ra3l kat facebook yang saya pos tadi [kira perkataan yg saya bold tu ada berapa]

keynote pengacara & astro keynote audition sudah semestinya carian tu akan sampai kat pos pasal Keynote Audition oleh Astro Ria tu hehe.

Habis part Keywords.

P part referrals pulak.

Terkejut jugak dapat seramai itu pengunjung dari satu blog ni

refferal_ailyl

Hee Big Grinmekasih yang! entri terbaru dia disertakan gambar yang saya edit kat entri rambut helmet dan di link ke blog saya. Maka mencurah bak air hujan dari salju apa saya merapu pun tak tahu dah ni.

Mata dah mengantukYawn. Selamat malam. Jom tidoSleepyNah pelukBig HugciumKiss

BabaiWave

10 comments:

  1. @azam
    hang kena p check kat nuffnang

    ReplyDelete
  2. @en_me
    ini nasib baik namanya..hehe

    ReplyDelete
  3. p/s - dah nampak dah ruang komen yg comel ni
    mgkn org lain guna browser lain kot.

    keywords - kuasa trafik tapi spt saranan agama - bersederhana baru kita menjiwai blog . Jgn dikejar hingga kita lupa 'bahagian' untuk diri sendiri.

    ReplyDelete
  4. fuyooo...maintain jangan tak maintain...:)

    ReplyDelete
  5. @Kujie
    Terima kasih kak jie, saya akan ingat tu..terima kasih banyak2.
    Saya akan improve :D

    ReplyDelete
  6. @Ayeem Jemain
    ha tu la..sabo je la hahahah

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected