Sunday, February 12, 2012

[Homestay Langkawi] Saf Homestay




Hai. Entri pasal homestay lagi.

Kali ni di tempat lain pulak. Kampung Chandek Kura. Dekat je dengan airport.
  

Comel je homestaynya

Lokasi homestaynya disini.


GAMBAR SEKITAR RUMAH



LOKASI

- Kampung Chandek Kura, Langkawi
-  19 – 20 minit dari Jeti Kuah (
sila klik disini untuk laluan melalui google maps)
- 5 - 6 minit dari Langkawi International Airport 
  (
sila klik sini untuk laluan melalui google maps)
- 10 minit ke Pantai Cenang [
klik untuk peta]
- 15 – 16 ke Pekan Kuah [
peta]

KEMUDAHAN 

- Rumah dilengkapi dengan alatan elektrik asas :

  • penghawa dingin
  • tv
  • seterika & papan seterika
  • peti sejuk
  • mesin basuh
  • cerek elektrik
  • periuk nasi elektrik
  • kipas 
Untuk bilik air pula, dilengkapi dengan :
  • sabun mandi
  • syampu
  • tuala
  • sabun basuh
Dapur untuk memasak juga turut disediakan
Sebarang pertanyaan boleh dibuat di Facebook Page mereka.



Harga adalah RM120 [low season] & RM150 (peak season)

Untuk maklumat lanjut & tempahan :
Ustazah Fatimah : 013-4369075 / 019-4958126

8 comments:

  1. Salam,

    Wah macam menarik je, bulan 7 ni nak pi Langkawin, boleh lah try risik2 nanti :D


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. Skg ni dah ramai yg bukak bisnes homestay, mungkin sbb sambutan yg amat menggalakkan dari pelancong. Lagipun duduk homestay lagi murah dari tinggal di hotel kan.


    ps: jemput join lucky draw rm100 di blog saya ye :D

    ReplyDelete
  3. dah setahun lebey xlay park langkawi...huhuhu...rndu HJ nak borong cekelat...

    ReplyDelete
  4. @yanmie
    ahah kak yan, save siap2 nombor telefon :P

    ReplyDelete
  5. @Affan Ruslan

    yep. jimat kalau datang dengan keluarga.

    ReplyDelete
  6. @HeNRieTTa JoSe

    salah satu perkara wajib buat kalau ada kat langkawi huhu..

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected