Wednesday, April 25, 2012

Sunday, April 8, 2012

Tangan Punya Kerja 2012 Giveaway

Hai.

Tetiba saya jadi tamak.

Mana taknya.

Minggu lepas pos nak join Giveaway Abg Eq, hari ni nak join giveaway lagiBring it onFeeling beat up

Klik banner untuk ke laman asal (Skema okay)

Hadiah :

  • 1 Meme tote bag (mengikut permintaan anda)
  • 2 Meme phone strap
  • 2 Tread sew scout notebook (custom made cover by owner blog, design dirahsiakan)

Ekslusif sangat okay.

  • 3 set handmade Paper clip

  • 10 lukisan chibi percuma untuk 10 yang terpilih.

Benda kreatif – kreatif camni kalau korang tak masuk rugi la. Tak akan jumpa kat tempat lain okayyyy. (Syok pulak guna perkataan okay ni. Bajet glamour gitu okayyy Pointing up–diva)

So, Caranya mengejoin Giveaway ni ialah :

  • Buat satu entry ringkas tentang blog TPK:
  1. Ceritakan bagaimana korang jumpa blog ni dan entry yang korang rasa paling best.
  2. Nyatakan apa yang korang suka dan tak suka tentang blog ni.
  3. Cadangkan apa2 perubahan yang patut aku lakukan untuk tambah baik blog ni.

  1. First saya jumpa blog ni adalah secara tidak sengaja (rasanya) dan kalau tak silap lah, saya jumpa blog Cik Faten kita ni kat bloglist Aujinz. Rasanyalah. Tak pasti sangat. Yang saya pasti, setiap entri Cik Faten kita ni saya takkan miss punyalah. Tinggalnya jadi silent reader je lah kekadang tu. Suka baca tapi kadang – kadang tu tak reti nak komen apa. Penyakit jenis apalah tu kan. Entry paling best bagi saya ialah entri ni –> Achik. (sebab itu first time saya jumpa blog beliau Big Grin)
  2. Saya sangat suka blog Cik Faten kita ni sebab dia sangat pandai melukis. Lukis kat kertas dan upload masuk blog. Sangat kreatif okay. Part yang tak suka tu..rasanya tak ada Smile with tongue out
  3. Cadangan saya ; memandangkan template blog cik Faten kita ni kaler putih suci nan bersih, saya rasa kalau dia letak lukisan dia as a background mesti blog lagi berseri. Kira menyerlahkan identiti Cik Faten la sebagai seorang yang melukis komik-kat-kertas-dan-upload-masuk-blog. First impression gitu orang kata Smile with tongue out Lebih kurang camni la konsep dia..

tangan punya kerja  Tangan Punya Kerja 2012 Giveaway-184214

So, tarikh tamat adalah pada 9 April 2012 (Esok Smile with tongue out)

Pemenang bertuah akan dipilih mengikut entry terbaik. Kalau ramai sangat yang terbaik, pemilihan adalah secara secara cabutan bertuah.

Saya akhiri entri ini dengan ucapan

“CIK FATEN, SAYA NAK NOTEBOOK ITU Batting EyelashesSEKIAN TERIMA KASIH”

Big GrinTongue

 

Monday, April 2, 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Hai.

Saya bosan. Terima kasih.

Perfume saya dah habis lepas cukup setahun guna. Hadiah dari adik. Sedap baunya.

Sejak dari tu, tak pakai perfume dah. Kalau rajin calit One Drop Perfume. Nak pegi beli terlalu rambang mata tak tahu mana nak pilih. Hidung pun macam hilang sekejap deria bau bila masuk kedai. Langkah masuk kedai je menyerbu bau wangi – wangi menusuk hidung. Dilema dilema.

Jadi, molek sangatlah bila abang Eq buat Giveaway ni. Kalau dapat, boleh test sedap ke tak baunya tu. Kalau serasi dengan jiwa, boleh pergi kedai beli terus. Itu pun kalau dapatlah kan. Kalau tak dapat, dok diam – diam sudah makan koci.

Gift with a bow
Fan Page Celebration Giveaway Gift with a bow

 

Miniature perfume. Comel kan?

Takmau terai ke?

So, contest ni end on 7th April 2012 dan pemilihan pemenang akan dibuat melalui laman random.org. Maknanya, tiada surat menyurat ataupun rasuah akan dilayan selepas pengumuman dibuat ye. Hehehe.

Tarikh pengumuman keputusan is on 9th April 2012.

Kalau dapat, mesti sayang nak guna pulak kan? Hm.

Saya akhiri entri ini dengan slogan Pointing up Satuuuuuuuuu Malaysia! Big Grin

 

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected