Sunday, September 15, 2013

Degil

Pagi ni breakfast nasi lemak dengan teh ais (walaupun tak boleh minum).

Tapi sebab kesian kat Kak Ana sebab ramai customer, ku ambil keputusan order minuman yang dah siap dibancuh (selalunya order milo suam, kena bancuh) + teringin pulak nak minum teh ais pagi ni.

Hasilnya, sekarang dah mula pening².
Padan muka. Nak sangat minum. Dah tahu diri tak tahan minum teh ais, degil nak minum jugak.

Teringin punya pasal.


Gambar dari Instagram

Thursday, September 12, 2013

Keek

"Aku tengok hang ada akaun Keek"
"Ha. Ada"
"Tapi tak dak video pun. Awat tak pos?"
"Nanti kot"
"Bila? Aku teringin nak tengok hang cakap depan kamera"
"Tunggu bila Keek enable pos private"
"(-.-")"

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected