Tuesday, December 27, 2016

Reward Goldbar dengan Jamu Puteri

Alhamdulillah..

Tak sangka sebenarnya. Perniagaan pertama yang diberi reward sebegini rupa. Start berniaga pada Ogos, sehingga Oktober, berjaya menjual 10 kotak Jamu Puteri, bersamaan 240 botol.

Seriously, memang tak sangka nak dapat capai ke tahap tu. Padahal berniaga time tu tak all out sangat pun.

Tapi sambutan sangat menggalakkan. Memang tak sangka. Awalnya dari mulut ke mulut je. Kawan-kawan minum and dapat rasa kesannya, alhamdulillah yang lain pun turut ingin mencuba dan akhirnya order masuk dan masuk dan masuk sampai terputus stok kadang-kadang tu haha.



Hanya dengan RM15 saja, lebih dari mampu. Tak rugi pun kalau beli dan cuba sebotol dua. Sebab Jamu Puteri adalah jamu tradisional yang diproses tanpa pengawet. 100% bahan-bahan yang digunakan adalah bahan asli yang setengahnya tu adalah bahan-bahan yang ada di dapur rumah kita.

Syukur Jamu Puteri dapat membantu ramai orang selesaikan masalah diorg, termasuklah diri saya sendiri.

Jom sokong produk buatan Malaysia!



Like page kami di Jamu Puteri Langkawi

Friday, December 16, 2016

Alkisah si Jamu Puteri

Assalamualaikum semua.

Nak sihat di luar? Sihatlah di dalam dulu

Jom berkenalan dengan Jamu Puteri ni dulu.



i) Diasaskan oleh Puteri Norfarahain.
ii) Formula sendiri yang dicuba selama setahun baru menjadi dan dipasarkan.
iii) Bermula dari Ogos 2016.
iv) Viral semenjak keluar di page OhBulan!
v) Jamu Puteri di masak selama 4 jam
vi) Hari Isnin, Selasa, Rabu dan Khamis ialah hari untuk  memasak jamu.
vii) Setiap hari HQ produce 30 kotak Jamu Puteri untuk di hantar ke seluruh Malaysia. Sabah dan Sarawak juga!
viii) Mempunyai lebih 100 agen di seluruh Semenanjung Malaysia (yang kini dinaiktaraf kepada LEADER) hanya dalam masa 3 bulan sahaja!
xi) Lebih 50,000 botol terjual dalam tempoh 3 bulan bermula Ogos 2016.

HARGANYA? RM15 SAHAJA 500ML

Evolusi packaging Jamu Puteri 





Jamu Puteri dimasak secara tradisional menggunakan 100% bahan asli. 
Dimasak setiap hari untuk jaminan jamu yang segar kepada pelanggan.



Nantikan 2017 Jamu Puteri berevolusi menjadi Jelly Jamu Puteri.

Satu lagi produk yang akan keluar juga dibawah rangkaian Jamu Puteri adalah Honeylovera Skincare by Puteri. Multipurpose gel! All natural.

Saya Leader sah Jamu Puteri Kedah JP003 (Langkawi)
WhatsApp : 016-3271320
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected