Tuesday, June 17, 2014

Buat kerja di saat terakhir. Procrastinate la sangat kan.

I dunno la myself. Time paling bersemangat buat kerja-kerja yang ada dateline adalah waktu di saat-saat terakhir. Kerja sekolah, assignment, task di tempat kerja, even kerja rumah pun (ok ni tak valid sebab takdak dateline - yang buatkan selalu terrrrmiss buat. Atau tak buat terus >.<)

Sebabnya, time-time kritikal macam ni la idea tu mencurah-curah dan sangat banyak sampai last-lastnya takleh commit pun (faktor masa).

Tapi dalam dok ligan masa tu sempat lagi buat keja lain. Check FB, buat benda-benda tak penting. Sempat lagi Google masalah buat sendiri ni. And then tersangkut la kerja yang patutnya dihabiskan tu.

Macam sekarang ni. Sempat lagi publish entri kat blog!

Aha. Ha.

Rujukan di masa depan : Sini

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected