Slider

Dinner bersama keluarga

Sunday, December 24, 2017

Malam ni malam kedua makan kat kedai yang sama. Style famili kitorang, kalau sedap makan kt situ je xmau kat tempat lain dah. Current favorite la kiranya restoran tu 😁

Semalam makan bertiga je dengan mak ayah. Malam ni treat by adik nombor 3.

Restoran ni memang sentiasa full. Even tadi pun pelancong luar ramai. Tengok gambar.

Masak 3 Rasa. Ikan rangup. Kuah meresap masuk ke dalam ikan. Memang menyelerakan.
Sotong goreng kunyit. Fresh. 
Ikan bakar. Pun sama macam 3 Rasa. Perapan dia terasa sampai ke isi 👍
Tomyam. Marvelous ♥
Kerabu Kaki Ayam. Memang sedap sangat. Menu wajib tiap kali datang makan kt sini. Eh bukan dh cakap ke kat entri lepas 😝 

Kerabu Kaki Ayam

Saturday, December 23, 2017

Menu wajib tiap kali makan disini. 


Dulu sebelum jadi restoran, tempat ni orang kenal as Kedai Kasut Hassan. Lepas tu tukar jadi kedai Kasut & Bag Ramli Ahmad. 

Sekarang jadi restoran. Makanan dia more to masakan Thailand. 

Food dia sedap, portion pn banyak. Tak kedekut sayur. Harga pun berpatutan👍 

Kalau korang datang bercuti disini, boleh lah cuba makan kat sini. Gerenti tak menyesal punya. 



Lokasi : Persiaran Mutiara 2 



Powered by Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright