Tuesday, August 2, 2016

I'm In! Doodle : 2016 Gift-away

Saya join gift-away dari azreenchan! :D

Bagi yang nak join, boleh klik sini :

Doodle : 2016 Gift-away


Suka betul saya dengan artwork azreenchan. Pernah beli buku moleskin yang didoodlekan oleh dia. Comel gila. sampai sekarang tak habis lagi guna buku tu punya la sayang nak guna. Padahal nipis je bukunya hihi.

Pemenang akan dipilih guna random name generator. Lagi banyak share lagi tinggi chance nak menang. 

Ending on 31st August 2016.

Jom join!

2 comments:

  1. Hai, blogwalked dari gift-away yang sama..
    All the best sis.. ^^

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected