Sunday, October 25, 2009

:Saya Buntu. No..Buntu..Not Ubuntu:

Pagi ni saya masuk ke ofis dengan perasaan yang buntu. Buntu memikirkan kerja yang tertangguh dari hari Khamis lagi. Buntu tak tahu macam mana nak filter comparison to put on each category sebab terlalu banyak kategori dalam kategori tu. Padahal nak 3 kategori je. Nak semua ada kat dalam report ke, atau just tiga je. Ke semua? Tak spesifik. Blur. Tak faham.

Faham tak? Tak kan. Aih.

Ni la kerja namanya yang oii..

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected