Saturday, October 31, 2009

:Malas:

Ho ho ho...Cik Fina sudah malas mo update blog dia. Gelakkan dia. Cemuh dia. Kutuk dia..
Tu la. Orang nak buat blog, dia pn nak jugak. Dh tu takde idea nak masukkan entri apa. Hahaha. Padan muka Cik Fina. Ngeh.
Betul. Saya dah takde idea dah ni. Nak cita sehari-hari, tak menarik mana pun cerita pasal saya. Takkan nak cita pasal kawan-kawan kat ofis kot. Takkan nak cita pasal jiran saya yang anakdiakawensebabkenatangkapbasahdahtujadikpushersukacurikasutbaruorang kot..
:-<
Isu isu isu..Isu apa ek?

Isu


isu


isu


..oke, sy tido dulu. kalo ada isu saya kemukakan kat sini:P


Entri maha tak berkualiti 8-|


4 comments:

  1. Fen : kena tinggalkan tapak kaki jugak laa......:-w

    ReplyDelete
  2. Ojin : Of course [nada iklan P1 Wimax]

    ReplyDelete
  3. cerita je apa yang ada dan berlaku disekeliling..
    kalau aku banyak isu. tetapi masa agak suntuk untuk menaip..:)

    ReplyDelete
  4. Kadang-kadang time takde depan laptop idea melambak-lambak. once duduk depan laptop terus ilang..haih-.-"

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected