Monday, April 2, 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Hai.

Saya bosan. Terima kasih.

Perfume saya dah habis lepas cukup setahun guna. Hadiah dari adik. Sedap baunya.

Sejak dari tu, tak pakai perfume dah. Kalau rajin calit One Drop Perfume. Nak pegi beli terlalu rambang mata tak tahu mana nak pilih. Hidung pun macam hilang sekejap deria bau bila masuk kedai. Langkah masuk kedai je menyerbu bau wangi – wangi menusuk hidung. Dilema dilema.

Jadi, molek sangatlah bila abang Eq buat Giveaway ni. Kalau dapat, boleh test sedap ke tak baunya tu. Kalau serasi dengan jiwa, boleh pergi kedai beli terus. Itu pun kalau dapatlah kan. Kalau tak dapat, dok diam – diam sudah makan koci.

Gift with a bow
Fan Page Celebration Giveaway Gift with a bow

 

Miniature perfume. Comel kan?

Takmau terai ke?

So, contest ni end on 7th April 2012 dan pemilihan pemenang akan dibuat melalui laman random.org. Maknanya, tiada surat menyurat ataupun rasuah akan dilayan selepas pengumuman dibuat ye. Hehehe.

Tarikh pengumuman keputusan is on 9th April 2012.

Kalau dapat, mesti sayang nak guna pulak kan? Hm.

Saya akhiri entri ini dengan slogan Pointing up Satuuuuuuuuu Malaysia! Big Grin

 

6 comments:

  1. huhu perfume time kawin ari tu pun masih banyak.. tapi bagus jugak kalau ada banyak jenis wangian kan.

    ReplyDelete
  2. @ParkAir
    woo..best best dapat terai banyak wangian.

    ReplyDelete
  3. hihihi.parfumeeeeee!boleh demand kah nak perfume apa?^^

    ReplyDelete
  4. @Aelfi
    uhuhu..tak tahu lah boleh demand ke tak :p

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected