INI INI INI MENARIK!! RUGI WOOO TAK TENGOK

Sunday, April 8, 2012

Tangan Punya Kerja 2012 Giveaway

Hai.

Tetiba saya jadi tamak.

Mana taknya.

Minggu lepas pos nak join Giveaway Abg Eq, hari ni nak join giveaway lagiBring it onFeeling beat up

Klik banner untuk ke laman asal (Skema okay)

Hadiah :

  • 1 Meme tote bag (mengikut permintaan anda)
  • 2 Meme phone strap
  • 2 Tread sew scout notebook (custom made cover by owner blog, design dirahsiakan)

Ekslusif sangat okay.

  • 3 set handmade Paper clip

  • 10 lukisan chibi percuma untuk 10 yang terpilih.

Benda kreatif – kreatif camni kalau korang tak masuk rugi la. Tak akan jumpa kat tempat lain okayyyy. (Syok pulak guna perkataan okay ni. Bajet glamour gitu okayyy Pointing up–diva)

So, Caranya mengejoin Giveaway ni ialah :

  • Buat satu entry ringkas tentang blog TPK:
  1. Ceritakan bagaimana korang jumpa blog ni dan entry yang korang rasa paling best.
  2. Nyatakan apa yang korang suka dan tak suka tentang blog ni.
  3. Cadangkan apa2 perubahan yang patut aku lakukan untuk tambah baik blog ni.

  1. First saya jumpa blog ni adalah secara tidak sengaja (rasanya) dan kalau tak silap lah, saya jumpa blog Cik Faten kita ni kat bloglist Aujinz. Rasanyalah. Tak pasti sangat. Yang saya pasti, setiap entri Cik Faten kita ni saya takkan miss punyalah. Tinggalnya jadi silent reader je lah kekadang tu. Suka baca tapi kadang – kadang tu tak reti nak komen apa. Penyakit jenis apalah tu kan. Entry paling best bagi saya ialah entri ni –> Achik. (sebab itu first time saya jumpa blog beliau Big Grin)
  2. Saya sangat suka blog Cik Faten kita ni sebab dia sangat pandai melukis. Lukis kat kertas dan upload masuk blog. Sangat kreatif okay. Part yang tak suka tu..rasanya tak ada Smile with tongue out
  3. Cadangan saya ; memandangkan template blog cik Faten kita ni kaler putih suci nan bersih, saya rasa kalau dia letak lukisan dia as a background mesti blog lagi berseri. Kira menyerlahkan identiti Cik Faten la sebagai seorang yang melukis komik-kat-kertas-dan-upload-masuk-blog. First impression gitu orang kata Smile with tongue out Lebih kurang camni la konsep dia..

tangan punya kerja  Tangan Punya Kerja 2012 Giveaway-184214

So, tarikh tamat adalah pada 9 April 2012 (Esok Smile with tongue out)

Pemenang bertuah akan dipilih mengikut entry terbaik. Kalau ramai sangat yang terbaik, pemilihan adalah secara secara cabutan bertuah.

Saya akhiri entri ini dengan ucapan

“CIK FATEN, SAYA NAK NOTEBOOK ITU Batting EyelashesSEKIAN TERIMA KASIH”

Big GrinTongue

 

9 comments:

  1. tenkiu fina :D
    sudi join dan bagi cadangan. sangat dihargai. akan dipertimbangkan ya :)

    tentang background blog, pernah buat tapi tak jadi sangat :(
    nanti cuba lagi lah. huhu

    ReplyDelete
  2. @faten osman

    Sama - sama :)

    Kalau dapat buat mesti lagi cun punya lah! hehe

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaahhh!semangat ber contest plak!hehehe.

    ReplyDelete
  4. @aelfi

    Hadiah - hadiah dia susah nak jumpa itu yang join tu hahaha

    ReplyDelete
  5. hohohohoho.. bloglist den ko, atau entri Pelabuhan Persinggahan?..

    koh koh koh..
    sajo yo nak koba, kalau monang, kito kungsi hadiah.. kih kih kih.. gurau yo.. XD

    ReplyDelete
  6. @Aujinz
    Eh, ye ke entri tu? ahahahah..tak tahulah Ojin oii. Yang pasti dari blog hang la haha :p

    ReplyDelete
  7. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected