Tuesday, December 27, 2016

Reward Goldbar dengan Jamu Puteri

Alhamdulillah..

Tak sangka sebenarnya. Perniagaan pertama yang diberi reward sebegini rupa. Start berniaga pada Ogos, sehingga Oktober, berjaya menjual 10 kotak Jamu Puteri, bersamaan 240 botol.

Seriously, memang tak sangka nak dapat capai ke tahap tu. Padahal berniaga time tu tak all out sangat pun.

Tapi sambutan sangat menggalakkan. Memang tak sangka. Awalnya dari mulut ke mulut je. Kawan-kawan minum and dapat rasa kesannya, alhamdulillah yang lain pun turut ingin mencuba dan akhirnya order masuk dan masuk dan masuk sampai terputus stok kadang-kadang tu haha.



Hanya dengan RM15 saja, lebih dari mampu. Tak rugi pun kalau beli dan cuba sebotol dua. Sebab Jamu Puteri adalah jamu tradisional yang diproses tanpa pengawet. 100% bahan-bahan yang digunakan adalah bahan asli yang setengahnya tu adalah bahan-bahan yang ada di dapur rumah kita.

Syukur Jamu Puteri dapat membantu ramai orang selesaikan masalah diorg, termasuklah diri saya sendiri.

Jom sokong produk buatan Malaysia!



Like page kami di Jamu Puteri Langkawi

1 comment:

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected