Monday, November 2, 2009

:Balikla cepat:


Waktu saya tengah menaip entri ni, mak, ayah, adik syafiq dan adik syabil berada di Bukit Selambau, Sungai Petani. Esok ada majlis konvokesyen dik mat. Tinggal saya dengan dik pun je tak pegi. Kena keja. Ala tak pegi pun takpe. Bukannya boleh masuk pun [Padahal menangis tak hengat nak ikut-.-"] Takpe, tak kisah lah :-j [:-s :((]

Macam la saya tak pernah pegi Sg Petani, macam la saya tak pernah naik feri, macam la saya tak pernah kena tinggal sorang-sorang dok ngn Lang, macam la saya tak pernah naik pentas amek sijil [Sijil je ke? Heh]




Hoho..Kak Na jangan jeles adik jalan-jalan naik feri..lalala. Ngeh.

Orait orait. Takpa dik. Takpa. Adik balik nanti Kak Na takmo dah tekan butang power kat remote Astro bila adik off channel [suka sangat dia tekan button off kat remote Astro dah tu bawak remote tunjuk TV dah terpadam] [-([-(

Tergelak tengok MyStarz LG. Ada yang suara kepit, suara sengau [dh tu tak puas hati hati pulak tu bila kena reject..krisis sungguh], ada yang suara memang tak sedap tapi tak nak terima kenyataan [siap bawak mak jadi tukang komen bila tak puas hati keputusan juri], ada yang suara sedap tapi tak layak sebab tahun ni dia amek SPM, ada yang dah jadi ayah di usia muda :X:X umur baru 21 tahun, baby dia cute! Isteri dia sangat la comel. Macam budak sekolah Tingkatan 2 :D

Adik:-s..balik cepat:(


 Adik, kira satu dua tiga pat..
Satu tua tua tua..
(-.-")

Hadeh, lambatnya masa berlalu. Esok mesti tak lalu nak buat keja [Heh, padahal hari-hari pun tak lalu nak buat keja:P] sebab teringatkan adik yang jauh diseberang yang tak sampai 72 jam itu. I miss you :-s :((:((

Adik, kalo adik baca blog ni suruh mak beli blaus kak Kak Na selai ye. Jangan lupa pesan kat Kak Ja mouse, earphone dengan perfume Kak Na tau.  Jangan lupa tau tau tau..


 Ades..apa la nasib adik dapat kakak cam Cik Fina ni. Haih-.-"

 
Weh : Perlu ke setiap cerita yang ada scene ala-ala saspen kena ada effect asap segala?



2 comments:

  1. @3655798564801216866.0
    ahhh...terima kasih :D:D tgk kakak dia pulaks :">:-j

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected