Sunday, July 22, 2012

Antara perempuan Arab dan perempuan Melayu..

kena sedas

"Orang perempuan Arab memang hebat, boleh angkat gas, membantu bekerja sara keluarga dan tak banyak mengungkit. Sebab itu dari rahim mereka boleh lahir para pejuang, mujahiddin, dan sang penakluk...." - ustaz emran ahmad


Perempuan Melayu pula sibuk bekarya/berpuisi menanti bakal Imam solatku, bakal tukang bayar shoppingku...lepas tu dok tengok gambar artis kahwin kat Mekah sambil bergedik...ohhh sweetnyeee...eee bestnyer..jealousnya....


Hempuk sekali tong gas atas kepala baru hilang kesawanannya !

Ok. Yang last sekali tu over sikit. Amboi admin nii..nak main hempuk – hempuk pulak.

Tak semua perempuan Melayu yang macam dikatakan admin page tu. Tapi tak dinafikan memang ada pong huhu..sebab kat fb saya sendiri ada 4 5 orang yg macam niTongue

Sumbernya kat sini > on.fb.me/S28qSt

4 comments:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 536 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  2. garang jugak yerk....nak hempuk2 org....heheheheheheeeeeeeee

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected