Wednesday, February 5, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah

Join giveaway pertama tahun 2014 ni.

Tadi dok blogwalking kat blog orang, terserempak dengan blog ni.
Tengah buat giveaway.

Macam best pulak. Semua yang join dapat hadiah. 

Selalunya, buka blog, baca update dari blog-blog yang ada kat bloglist kat sebelah kanan ni ha pastu tutup. Gitulah hari-hari. Nak up entri baru jauh sekali. Malas betul rasa awal-awal tahun ni. Patutnya lagi bersemangat. Ni down pulak. Padahal ada je benda boleh diupdate hari-hari. Nak-nak pulak dok kat Langkawi ni. Gelagat pelancong yang suka main langgar lorong no entry pun dah lepas satu entry.

See. Merungut pasal diri sendiri je dah 4 baris. Boleh je update banyak tu pun hihi. Malas punya pasal.

Berbalik ke topik asal. Macam nak guna template baru je tahun ni hehehehe. Mana tau kot datang mood nak menulis bila blog dah berwajah baru :P

Jadi. Jomlah join!


KLIK BANNER UNTUK KE ENTRI GIVEAWAY

Follow FB : checked
Follow IG : checked

Bai!


4 comments:

  1. good luck...i follow sini ye...=)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected