Friday, August 29, 2014

Makan Malam superb di Veena.

Dinner dengan kawan-kawan aritu.
Satu perkataan. SUPERB.

7 orang dewasa. 3 kanak-kanak (5thn, 1thn dan 9 bulan)

6 hidangan. RM100++ je.

Ikan masak stim
ikan masak 3 rasa
tomyam campur
kerabu kaki
kangkung goreng belacan
udang lipan (tak sure masakan apa)
Minuman : semua order jus

Semuanya sedap!

Malam tu, waktu kitorang sampai, meja semua dah penuh. Nasib baik la kawan sy pegi dulu order. Sampai je ke restoran, makanan dh terhidang atas meja. Cuma tiga rasa je lambat sikit sebab order kemudian.

Even office mate sy yang datang lepas tu pun tak dapat mendinner di situ apabila ikan semua habis.

Bagi anda yang berkunjung ke Langkawi, sila lah sediakan masa dan perut anda untuk cuba restoran ini.


Veena Restaurant,
Jalan Persiaran Mutiara atau lebih dikenali dengan nama Trimula.
Kalau agak cari jalan tak jumpa je, sebut je Trimula. Semua local tahu.


Gambar ambik kat sini




2 comments:

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected