Thursday, September 4, 2014

Lunch di Food Court Langkawi Parade

Lunch dengan kawan-kawan sekolah rendah kelmarin di food court Langkawi Parade Shopping Mall, Langkawi.

Walaupun masing-masing keja kat Langkawi, peluang nak berkumpul sangat sedikit disebabkan komitmen kerja.



Bermula dengan ajakan suka-suka salah sorang kawan, dapat juga berkumpul walaupun sekadar beberapa orang.



Susah sebenarnya nak dapat duduk semeja macam ni. Jadilah kan even sekejap je. Kawan-kawan yang lain, mintak maaf ya tak sempat nak roger kesemuanya. Nanti kita arrange lagi :D

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected