Sunday, February 18, 2018

Cipina Being Random - I Can't Sleep

1. It's 2.24 am and I am wide awake.

2. Tak tahu kenapa tak boleh lelap kan mata. Sedangkan harini tak tidur siang pun.

3. Is it because my stomach full with dinner tadi? Don't think so. Dah clear my bowel lepas balik dinner.

4. Thinking of someone? Maybe.

5. Oopa. Ter refresh page.

6. Nasib baik tak hilang entri ni. Kalau tak, tutup phone, tido.

7. Instagram syarikat foto yang bernilai tinggi tanpa menjual kamera.

8. Point no 7 actually predictions from my SwiftKey keyboard. Tekan je perkataan yang keluar kt tengah tu until it forms a phrase.

9. Been using SwiftKey keyboard ni since guna Galaxy S2 lagi. Jatuh cinta pandang pertama lepas tu tak pandang lain dah gitu.

10. Okay, that someone di point ke 4 called. Lega sikit.

11. Supposedly phone ni diset supaya automatically turned off at 2am an turned back on at 5.30am.

12. But since that someone at point no. 4 tu are on the road, so it's best to keep my phone turned on. I don't know why I should do this but I'll just do it anyway. Rasa lega sikit.

13. Eyes. Why why why? Awat xmau ngantuk lagi ni?

14. Takkan nak kena sapu Balm Tasneem Naturel Sleep Time kot. Aish. Malas nak turun bawah ambik balm tu. Should test on orang dewasa since untuk bayi dan kanak-kanak terbukti berkesan.

15. I think I should force myself to sleep now.

16. Kira kambing biri-biri is so irrelevant right now. Bosan kot.

17. Eyes, one, two, three. Go!

18. πŸ’€

5 comments:

  1. Wahahahahahahahha so random.
    Aku pun guna SwiftKey juga sbb default keyboard macam bosan tak best langsung hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn. Lepas install tu xtau keyboard lain dah haha

      Random gila apa yg ada dalam kepala time tu semua keluar kt sini 😜

      Delete
  2. dah taip entry dekat sini
    macam mana nak tido
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kannn

      Padahal kat point no 6 tu dah boleh stop dh patutnya :D

      Delete
  3. kalau cikza xboleh nak sleep, try cari makanan ape yg menarik boleh hadap hahahaa

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected