Slider

Kereta Sewa Langkawi

Wednesday, August 29, 2018

Hai.

Hari ni nak sembang pasal kereta sewa.

Kalau ke Langkawi, kereta sewa antara isu utama yang perlu diambil kira selain penginapan dan aktiviti di Langkawi.


Kenalkan, Waris Leisure Holidays. Syarikat kereta sewa berdaftar dengan Malaysian Association of Tour and Travel Agents (MATTA) yang mempunyai hampir 70 buah kereta berbagai model untuk disewakan. Dijamin anda tempah kereta, kereta pasti ada. Tapi booking dulu la hehe.

Jangan tak tahu ya, terlalu banyak kes; booking kereta siap-siap tapi sampai di Langkawi agen hilang tak dapat dikesan. Duit lesap, satu hal pulak nak kena cari kereta sewa baru. Buat spoilll je mood nak bercuti kan? Lebih baik study sikit. Check betul-betul sebelum menempah. Dalam kes ni, banyak songeh itu lebih baik dari menyesal dikemudian hari.

Kat Langkawi ni tak usah takutlah nak memandu di jalan-jalanraya dia. Takkan sesat punya. Lagipun Google Map ada, Waze ada no problem lah setakat nk pusing pulau yang 2 jam pun boleh habis pusing tu.

Model Axia tersusun cantik 😍


Tak perlu panjangkan cerita, straight to the point lah ya.

Kelebihan menyewa dengan syarikat Waris Leisure Holidays 
  1. Kereta sentiasa dipastikan berada dalam condition yang baik. Tip top.
  2. Kereta berada dalam keadaan bersih sebelum diserahkan kepada penyewa - ada carwash sendiri
  3. Harga yang sangat berpatutan.
Jenis/Model kereta yang ada antaranya :
  1. Perodua
  2. Proton
  3. Honda
  4. Nissan
  5. Toyota
  6. Mitsubishi
  7. Mercedes-Benz
Review di TripAdvisor

Jadi, bagi yang berminat untuk booking kereta dengan syarikat ni, bolehlah contact krew-krew mereka di salah satu link ni :

Talian Utama : 019-400 1991


But wait! Nak diskaun tak?!

Wasap saja di link ni http://warispromo.wasap.my dan anda akan mendapat RM20 diskaun (untuk tempoh 3 hari keatas) -- psst try la tanya jugak kot-kot boleh dapat murah walaupun tak sampai 3 hari sewa ;)

So, apa tunggu lagi, nak book kereta? Pilihlah Waris Leisure Holidays.

Berkaitan :
Servis Teksi di Langkawi | Taxi Service in Langkawi

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Powered by Blogger.

Pages

Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright