Wednesday, March 30, 2011

Budak kecik main kasut roda dengan botol susu dimulut. Impressive!

Hahahaha..comel okehhh!

Gila smart budak kecik nih. Rileks ja dia skate dengan botoi susu kat mulut dia tu haha..
Video ni dari FCU Production. Kalau korang masih ingat dengan AizBatuCampur, ye itu produksi dia sefamili. Sempoi je diorang. Bangga mak dengan anak – anak muda ni. Oke sudah. Entri haritu pn kau puji jugak. Grr.
Ni lagi satu video diorang. Tengok sendirilah seram ke kelakar.
Tapi serius saspen. Huish.

Tengok ah sendiri.

Oh. Kalau nak tengok lagi hasil kerja tangan anak – anak Langkawi ni, pi sini –> fcumedia99

4 comments:

  1. ish video yg first tu tak keluar owh ad link dia tak?
    lama gak tak tgk ABC tuh..
    blog dia pun dh takde

    ReplyDelete
  2. @Raji
    skejap sy check.

    Ada lagi pasal diorang kat next entri :D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected