Wednesday, March 14, 2012

Contest Teka Angka Shakiddo.com

Hai.

Saya masuk kontest. Sebab utamanya ialah salah satu hadiahnya berupa eBook SEO dari Ariffshah. Memang bercadang nak beli pun tapi tunggu gaji lagi 10 hari hehe. Tengok – tengok kat Facebook Ariff ada promote kontest ni. So. Haruslah terai kan.

Kontest adalah dari shakiddo.com.

image

Hadiah-Hadiahnya :

Tempat Pertama :RM50 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah + JERSI PANTHERA TEAM MALAYSIA

Tempat kedua : RM30 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah

Tempat ketiga : RM20 + Voucher JUSCO AEON

Hadiah misteri : Barangan saguhati dari IKEA

So, ini task – task yang kita kena buat untuk melayakkan diri menjadi pemenang ye kawan – kawan.

1) Anda Kena LIKE gambar di LINK INI.

2) Buka laman web www.google.com.my dan taip speedtest unifi di carian google itu. Dapatkan dan letakkan permalink entry itu (shakiddo.com) yang terdapat pada page pertama carian google tersebut. Klik Like, Share, Retweet dan G+ untuk entry itu.

3) Teka Angka bagi earning UnPaid di gambar yang diberi.

JAWAPAN SAYA :

345

 

Dan, itu dia. Tunggu keputusan je lah!

Selamat maju jaya!

Contest ini dianjurkan oleh shakiddo.com bersama sponsor hazmanfadzil.com dan sharidawati.blogspot.com

4 comments:

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected