Saturday, December 21, 2013

Projek Kecil Comel dengan Syabil #projeksyabil

So kelmarin kami start satu projek kecil comey.

Hari ni hari kedua. Syabil masih excited macam kelmarin.

Harap-harap tahap keterujaan dia takkan hilang atau menurun esok pagi.

Dari asyik main game saja, at least dia ada aktiviti fizikal diluar rumah.

Sebab kelmarin dia komplen dia tak ada pondok kecil macam Upin dengan Ipin. Jenuhlah saya menerangkan balik yang kampung Upin & Ipin takde jalan besar, rumah kawan-kawan diorang dekat-dekat dan semua alasan yang logik mengikut suasana kampung dalam cerita tu dan macam biasa ada saja hujah balas dia.

Idea projek ni pun secara kebetulan je sebenarnya. Nantilah cerita bab tu.

So, nak tahu apa projek kecil comel kami tu? Sila follow page Cipina di Facebook atau kalau hari-hari korang check email boleh subscribe blog ini di sidebar sebelah kanan. (Ayat dah macam mintak like kat fb pulak kui3)

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected