Sunday, December 15, 2013

Ayamazz Langkawi

Sejak kedai Ayamazz dibuka di Arked Cempaka, Langkawi ni, dah tak terkira berapa kali saya dengan Julia berkunjung ke situ.

Mula - mula pegi sebab nak try je. Bila dah try eh, boleh tahan. Harga pun sedang - sedang. Tak mahal sangat tak murah sangat.
Nak nak pulak dekat dengan ofis. Lagi kerap la berkunjung hihi.

At least ada pilihan la time lunch. Takkan la asek nak makan nasik campur je manjang.

Pagi² makan nasi lemak seringgit abang pejabat belikan. Dah la sedap. Seminggu untuk breakfast bajet RM5 je untuk nasi. Dah jimat banyak kat situ.

Kami tak kerap makan di fast food outlet, jadi ini salah satu alternatif la kalau sesekali nak merasa makan ala² fast food hehe.

6 comments:

  1. dia jual apa Cipina oii?? hotdog ka sandwich kaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia specialized dalam arena roti impit. tapi ada jugak hidangan sampingan mcm nasi ayam, spaghetti, kebab, fries etc.

      roti impit dia serius best. tak rugi beli.

      Delete
  2. yeayy.. bulan 3 nk g langkawi nih.. bule laa p rasa.. ngee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datang sini? Yayy! Boleh la jumpa :D :D

      Delete
    2. insyallah.. tiket flight da setel da.. chalet blom lg.. any idea? nk area cenang.. utk 3 orang.. schedule terlalu pack sbb g kejap jea.. mcm langkawi seblah umah.. hahha~

      *nnt share num.. sbb rasa num da xde.. phone ilang*

      Delete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected