Monday, October 25, 2010

Pemenang review Build A House in 30 Days. Korang dah tahu kan? Tahniah…

...kepada diri sendiri.

Tahniah cipina! (ni bajet bila orang baca otomatik orang tu ucap tahniah jugak walaupun dia cuma baca dalam hati hehe. Aci la kan?)

Makasih Tongue

Assalamualaikum and a very good afternoon to all. (menang sket dah eksen nak bervery good afternoon bagai kau)

Oke, ini sepatutnya dipublish pada hari Ahad minggu lepas tapi tak publish sebab hilang nafsu sekejap dengan blogging. haih. Sindrom betol.

Malam Sabtu lepas publish entri Build a House in 30 days. Mampukah mereka? ni, saya terus masuk tido. Menulis tanpa persediaan apa - apa. Buat pun kalut - kalut je. Kalau tak percaya, tengok balik entri tu. Dengan gambar skejap watermark skejap tak, ayat yang mcm tunggang langgang, English yang perasan bagos haha, tapi tengok - tengok balik entri tu panjangnya macam dah buat persediaan je kannn. *perasan sorang-sorang

Dalam tido, rasanya dari setat tido sampai bangun, mimpi pasal benda ni. Mimpi saya join depa buat rumah. Boleh gitu? Adoi.

Mungkin sebab terlalu fokus nak buat entri ni kot. Ye lah kan. Habis segala keringat kat otak ni kena kerah sebab nak tak nak kena siapkan malam tu jugak. Kesian otak saya kena force teruk - teruk camtu. Sampai tereffect tuan dia yang comel ni. Oke, saya bagi masa 2 minit p muntah. Cepat sket.

Orang cakap, sebelum tidur, kena basuh kaki kalau kita terfikirkan pasal sesuatu / seseorang, maka itulah yang akan keluar dalam mimpi kita. Betul la tu kot. Eh. Tapi ai tiap - tiap malam dok berangan pasal Aaron Aziz, tak penah pong keluar lam mimpi T__T. Tak leh caya. Tapi itulah kenyataannya. Tapi, mimpi semalam memang macam real. Serius *buat muka seriusStriaght Face

Malam esoknya, saya online lambat. Ntah kenapa macam malas sangat nak online malam tu. Tapi gagahkan jugak diri ni tanpa mengetahui apa yang bakal saya temui sedikit masa lagi..

Mula - mula tu, macam biasa buka facebook. Perkara pertama sekali yang akan dicari tiap - tiap kali online facebook sudah semestinya notification yang kaler merah tu. Ele..korang pun sama kan kan kan? baik ngaku cepat.

Online facebook sekejap, pastu teringat nak buka blog. Lepas dah buka blog tu, teringat pulak nak check blog Aiz memandangkan dah join projek Built A House in 30 Days tu hari sebelumnya. Mula - mula tengok video nih macam tak faham, tapi, lepas baca balik entri dia..i was like w.h.a.t?? Saya menang?? Really?? Seriously?? Betul ke nih?? iiiiiiYESSSSSSS! menjerit kesukaan ai kat situ..

 

 

..dalam hati. Gila kau nak menjerit tengah - tengah malam kuat - kuat. Nak orang bagi penyapu?

Nah tengok gambar ni kasik jelas.

 sayamenang
hi semua! alhamdulllilah video episode ke 5 build a house in 30 days dah siap!! jom tengok sebab kali nih video nih melibatkan para-para blogger malaysia! dan pastikan ampa tengok blog sape yang keluar dulu... sebab blog yang keluar dulu ialah pemenang! Thanks kepada semua blogger yang menyertai.. tanpa u all entahlah apa aiz nak buat untuk episode 5.. ^__^ heeee.. orite jom tengok..” – Aiz.

Oke oke, saya rasa sangat lame *italic kan sebab takut org terbaca lame as lama in malay-_-“. Seminggu lepas orang umumkan pemenang, ai kat sini baru nak padet haish.

Jadi sekarang, mari terjah videonya pulak. Tengok blog sapa yang keluar dulu ehe.

 

Hadiahnya adalah seketul banner. Maknanya blog ni akan mengalami transformasi la lepas ni tehee..tunggu naaBig Grin

 

P/s – ahernya..terpadet jua blog sememeh ini..aih.

 

9 comments:

  1. ahahaha...malas btul makcik nih..baru publish...ihihihi....

    ReplyDelete
  2. @ryan's mommy
    auntie, adeh. idea manyak. tp malas nak menaip. tsk. sindrom betol T_T

    ReplyDelete
  3. @Pencacai Alim
    otomatik? otomatik apakah?

    ReplyDelete
  4. aishhh...

    taip cepat cepat..pas tue auto pablish jer..

    ReplyDelete
  5. relevan tak komen den?..
    muahahahhaa

    ReplyDelete
  6. @Aujinz
    sindrom malas.

    @Aujinz
    tak relevan tak relevan..sila komen sekali lagi

    ReplyDelete
  7. wah transformasi ya.
    memang cara! =)

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected