Monday, October 4, 2010

Wow, ada perubahan la kat jantung pisang luar biasa tu..hmm..i wonder..

Korang, ingat lagi tak pasal jantung pisang luar biasa yang saya cita hari tu? Ala..kalau tengok kat archive mesti nampak punya tajuk tu. Bukan banyak pun update T__T. Takde mood nak menulis haih.

jantung pisang besar semacam yang dimaksudkan

Ni perkembangannya. Rasanya sehari lepas saya pos kat blog, saya noticed perkara ni. Erkk..agak - agak ada tak orang berdekatan pejabat saya baca blog NSF ni eh?

Sebab lepas saya pos entri ni, esoknya time nak p makan, terperasan benda ni.


sudah kena bungkoih! hahaha!
Saya tak salah saya tak salah *larikkk..


19 comments:

  1. hahahahhaha...

    ai ingatkan kelawar...
    cit!

    ReplyDelete
  2. @Aujinz
    keh keh keh..kena bungkoih

    ReplyDelete
  3. ade org dkat situ baca blog fina kot...
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. @cEro
    cEro, takut mcm tu la haha..

    ReplyDelete
  5. salam..

    thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

    hehe...dah kena bungkuih. da ley masak lom jantung pisang tu?

    p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


    Rahsia Kekal Langsing! You Must Read This!

    ReplyDelete
  6. salam..

    thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

    hehe...dah kena bungkuih. da ley masak lom jantung pisang tu?

    p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


    Rahsia Kekal Langsing! You Must Read This!

    ReplyDelete
  7. x keluaq weyy! ada kotak kelabu ja. mcm mna aku nk komen stail dslr nihhh

    ReplyDelete
  8. @Anna Boleyn
    masak? aaa..tak sanggup!

    ReplyDelete
  9. @JelinaJoli
    ha? takleh tengok? tengok jugak sampai gambaq tu timboi hahah!

    ReplyDelete
  10. kenapa xguna coli bungkus..cepat masak.

    ReplyDelete
  11. @[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ
    ehh..bukan bukan..saya syak abang2 bomba yang bungkus nih..hmm..

    ReplyDelete
  12. ni ada yg baca ur blog ni...rajin dia pi bungkuoih..hahaha

    ReplyDelete
  13. @Fitrihadi.com
    rasanya kan..hmm..kena cari ni sapa yang baca :P *bajet mcm betul je kan ada org baca blog sy -.-"

    ReplyDelete
  14. @Redbloodsnow
    haha..tu la pasalnya

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected