Saturday, December 18, 2010

Encik Ondscene datang jenguk blog, pastu dapat berita gembira. Wahh..

Seronoknya bila blogger femes terjah blog kita kan?


Encik Sham Ondscene datang blogg! Suka :D

Heheh. Macam poyo je kan orang famous baru datang terjah kau dah suka melampau. Kalau korang - korang yang dah famous tu tak kisahlah kan, tapi blog saya yang cipisan ni orang famous datang blog rasa macam satu perasaan best la kan. Teruja sikit pun ada. Dah tu mula la tertanya - tanya kepada diri sendiri : 


'Eh, apesal dia masuk blog ai eh?' 
'Entri mana dia baca eh?'
 'Dari mana dia datang ke blog ai ni eh?'
 'Macam mana dia dapat address blog ai eh?'
'Berapa lama dia lepak blog ai agaknya ye?'

Banyak pulak pertanyaan kepada diri sendiri kau ni cipina =.=


Oh. Yang dapat berita gembira tu pulak, blog Encik Ondscene ni akan adakan satu peraduan dalam masa terdekat ni. Sapa - sapa yang berminat, boleh la join :D 


Tengah tunggu kak Sue Anna Joe terjah blog ni pulak :P


Oke, nak siap - siap p ofis pulak. Ada misi spesial=.=


Babai 

 

14 comments:

  1. tahniah blogger femes dtg jenguk..

    1st time jenguk sini..menarik blog ni :)

    ReplyDelete
  2. @Cik Tom
    ehe..tak sangka :P

    tima kasih :) datang la lagi ;D

    ReplyDelete
  3. ini maknanye blog fina menarik..hehehe

    ReplyDelete
  4. @cEro
    menarik? aminnnnnn..

    eh tetiba :P

    ReplyDelete
  5. waaaa..seqhonok nya diaa.. huehue

    (nk jd antara yg basuh kaki)

    :">

    ReplyDelete
  6. @SekupangDuaKupang
    ahaha mimiot. ai tak sangka yu. tekejut sampai tertaip entri ;))

    ReplyDelete
  7. memang seronok kan ramai yang terjah blog kita

    ReplyDelete
  8. @Sharinginfoz
    seronok seronok..
    btw. tahniah dapat google stelink :D

    ReplyDelete
  9. woahh syok ar ada blogger famous masuk blog.. cayalah!

    ReplyDelete
  10. @Fitrihadi
    tula..tak sangka. teruja sampai terrrrtaip entri ni :P

    ReplyDelete
  11. rajin bena korg check. aku xpenah tgk tu

    ReplyDelete
  12. @5852232253778847511.0
    hahah. ni pn sbb tergerak ati nak check.

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected