Tuesday, December 21, 2010

Tinggal di Malaysia, masih nak mengeluh? Fikirkan saudara – saudara kita di Afghanistan yang lansung tidak bernasib baik.





emosi_redup

emosi_redup1

Kelmarin, emosi saya sedikit terganggu. Mood jahat (bad mood) senang cakap. Buat kerja pun rasa sangat malas. Emosi betul – betul redup macam cuaca hari kelmarin jugakSigh
Sampaikan abang senior panggil nak tanya pasal internet connection pun dah buat muka tak senang macam pertanyaan dia tu menyusahkan and sampai kena keluar peluh kalau nak menjawab. Sorry abang seniorSad


Suhu dalam pejabat tak macam selalu. Macam sejuk gila. Sejuk sampai kebas sebelah tangan ni. Bila gerak – gerakkan tangan, sakit macam kena cucuk dengan seribu batang jarum bayangkann..Sigh


Lenguh – lenguh satu badan. Sengal sana sini especially kat bahagian lengan. Kawan saya cakap kerasukan T__T adakah?Surprise


Bukan orang yang kerasukan tu tak sedar apa berlaku eh? Pastu siap royan – royan histeria lagi, then tenaga melebihi 10kali ganda kekuatan Malik Noor Coolpastu kena ada 3 – 4 jejaka handsomeBlushingpegang kita dari bertindak ganas wahhh gitu..harus ye pakwe – pakwe bujang dan handsome saja yang boleh pegang yeSmug. Yang dah kawen sila duduk sebelahRaised Eyebrow. Gataiiiiiiiiiiiiiiii *cubit pipi*


Oke, serius balik.
Kelmarin jugak dalam sejarah selama bekerja mata ni terasa berat teramat sangat YawnDuduk kat meja Abg Ilyas pn tertidurSleepy, masuk bilik server nak check internet connection pun tertidurSleepy, tengah tengok laut pun kau boleh tidur jugak??Surprise Berdiri pulak tu!Not talking


PC213024_ngantukcerah camni kau boleh tertidur cipina?


PC213026_ngantuk1 bising – bising kat sini pun kau boleh tidur jugak? Parah.



Last – last pergi ke makmal sekejap melepaskan lelah (lah sangat). Tak tahulah berapa lama saya tertidur. Muka tak payah cakap la. Serabai gila. Lepas tu kalutla ejas mata yang bengkak ni T__T. Mata saya pesen bengkak bukan sepet mcm cina / jepun / korea tu. Bertambah bengkak lepas bangun tidur. Nak tengok muka saya fresh – fresh pagi – pagi? Pegi sini –> KLIK AJE


PA301918_matabengkak T__T
abaikan bulu mata berserabut itu=.=




Kalau ada kawan – kawan yang terbaca entri ini, saya mintak maaf la kalau mood saya tak berapa baik kmarin, ampun maaf dipinta, selamat hari raya.


Eh, tajuk kat atas tu macam takde kena mengena lansung kan? Ada sikit kot.


Sebagai manusia yang yang dilahirkan di bumi bertuah ini, bersyukurlah. Janganlah sebab benda – benda kecik pun nak merungut.
Babai.


8 comments:

  1. @siti faridah harun (nama penuh tu)
    aalalala..jangan la takut :P

    ReplyDelete
  2. hahahahha..tido tido...
    bukan mata hang memang dah sepet ker??..

    ReplyDelete
  3. @Aujinz
    mata ai sepet ka? ai rasa mata ai pesyen bengkak.

    ReplyDelete
  4. erkk susah ke dunia pekerjaan..ni yang rasa malas nak kerja ni.. nak belajar je sampai tua heehee

    ReplyDelete
  5. @Fitrihadi
    tak susah. tapi kalau takde keja sangat ini lah salah satu kesannya. bosan tahap gaban.

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected