Sunday, February 20, 2011

Saya tak suka surprise. Tapi tak tau kenapa surprise yang ni buat saya terharu..

Hari tu kan (17 Februari 2011) meeting yang sepatutnya dijalankan pada pukul 10 pagi ditunda ke pukul 11.15 pagi sebab bos ada urusan diraja (ayat suma nak grand, padahal menyambut kerabat je pun :P). It was my birthday that day dan saya ingat orang - orang kat ofis tak perasan pun *mode sedih sekejap T__T. Tapi jadi sebaliknya bila ada dua 3 4 5 orang yang tegur and wish my birthday *mode terharu pulak :-s

Lepas habis meeting masing - masing bergerak ke ruang makan. Waktu paling best kalau ada meeting ; waktu melahap. Pak Lek masak sedap oh. Tak nyesal kalau tempah kat dia. Sepulangnya dari meeting, semua menjadi sibuk mengerjakan kerja yang telah diberi mengikut arahan bos (sila bayangkan satu situasi busy macam kat pejabat CSI waktu ada kes). Bos juga turut serta duduk disebelah melihat perkembangan serta memberi tunjuk ajar. Skema semacam pulak part ni.

Waktu tengah sibuk - sibuk dok keletuk keletak keyboard komputer, Julia bersuara nak keluar sekejap. Okai lah. Tade hal. Walaupun selalunya dia ajak kalau nak kemana - mana tapi kali ni tak ajak dan terasa jugak kat situ tapi...taaakpelah. Ada hal personal tu kot. Teruskan kerja *taip taip taip.

Sepulangnya dia, dia bawak seperti sebungkus apantah tak dapat dipastikan isinya dan secawan air. Eh, gi beli makanan lagi? Baru lepas makan je kan..Sambung buat keja..

Tengah kusyuk buat keja, bos tegur..

"Eh, tu kek sapa pulak?"
"Sapa lagiii..besday girl laahh hehe" sambut Julia.


Terus pandang kat Julia. Oh my goat! Dia p beli kek rupanya T____T *terharu serta merta.

To be frank, saya jarang celebrate birthday dengan kawan - kawan dan tak pernah buat majlis pun untuk birthday saya. Sekadar makan - makan dengan family pun dah cukup. Well, it's just a birthday kan. Kalau saya betul - betul nak celebrate birthday, saya nak celebrate tepat - tepat waktu kelahiran saya which is pukul 3.40 pagi. HAHA. Sapa sanggup attend kalau saya buat? :P

jus bos belanja :P

Thanks korang ♥ kek ni sangat sedap
Tenkiu ♥
Bos tanya, "Ini birthday yang keberapa ni?"


Yang tau takpelah, yang tak tau tu, korang agak2? Hehe..

Hai, nama saya FINA
A

16 comments:

  1. happy birthday fina..
    yang pasti.. masih muda belia..
    :D,
    semoga success dalam hidup..

    ReplyDelete
  2. @cikgu isza
    terima kasih cikgu ;)

    aminn..

    muda tu tak muda la sangat. dah berat ke 30 dah :P

    ReplyDelete
  3. sedapnye kek kau pina....taon ble agaknye ko nk buat b`day party kol3.40pg tu...?

    ReplyDelete
  4. @aza shafiza
    haha..tu saya pun taktau. tunggu kawen kot nanti. celebrate berdua je ngn suami..aish..malu pulak rasanya cakap cmtu :P

    ReplyDelete
  5. Sape cakap tak akan ada org datang pukul 3.40 pagi??
    PKe sanggup datang,tapi dengan syarat buat besar-besaran..Makanan nak kena banyak..hehe

    p/s:biasalah,benda free..huhu

    ReplyDelete
  6. @Pejuang Kesenian Extreme
    hahah..sanggup eh? nanti kalau nak buat saya jemput naa hehe

    ReplyDelete
  7. hoho pekerja kesayangan bos ni...memang bertuah ar.. heheh

    - Fitrihadi.com -

    ReplyDelete
  8. GEGAR BLOG ANDA kesini

    wah........baru lepas sambut hari lahir yer..
    happr belated birthday fina..semoga pjg umur dan dimuahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday cik fina. sorry lmbt wish.

    semoga apa yg kamu idamkan tercapai yer. *hugs*

    ReplyDelete
  10. @Cik Adza
    makasih cik adza syg :x

    amin amin amin ya rabbal alamin...

    *hugs

    ReplyDelete
  11. happy bdayyy, sorry late wish, baru baca, ekeke

    ReplyDelete
  12. @Bro Fit
    takdelah kesayangan..kebetulan dia ada time tu kat situ ehehe..

    ReplyDelete
  13. @Citarasa Rinduan
    aminnn..terima kasih ye :)

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected