Sunday, February 13, 2011

Update terakhir dari Putrajaya. Eh, ada update ke sebelum ni?


Eh. Takde update punnnnn haha.

Waktu sekarang dah pukul 1.31 pagi. Tengah tunggu pukul 4.00 untuk bergerak pulang (bajet mata tahan ah kan tunggu pukul 4 pagi. Macam tahan je mata tu tak tido). Awalnya plan nak naik bas je dengan adik beradik seramai dua orang itu yang seorang tinggal kat umah sebab kena keja nasib kaulah adikkkkk..

Oke. Orang tak faham.

Camni...

Kami sekeluarga yang dianggotai oleh ayah, mak, saya sendiri, adik no. 3, adik no. 5 dan adik no. last ke rumah adik no. 2 saya di Putrajaya. Adik no. 4 tak tersenarai dalam ni sebab dia kena tinggal kat umah; tak dapat cuti haha kesian.

Awalnya, kami datang ke sini naik bas dan plan untuk pulang adalah : mak, ayah dan adik syabil naik sekali dengan adik no. 2 sebab dia, suami & anak - anak mereka pun nak balik Langkawi jugak.

Then kelmarin, adik dan suaminya telah mendapatkan kenderaan yang lebih besar untuk pulang maka selamatlah duit ai dari melayang kena bayar tiket bas ehe..

Oh ya. Datang sini sebab ada kenduri di rumah sedara. Tunggu update :D

++ Ohhh..banyaknya borong tudung kat nilai tadi-.-"

++ Silap pulak tak apply cuti sampai Isnin. Lusa keja sehari dah cuti pulak. Hmmph.

14 comments:

  1. Assalam Fina Fento...nak basuh kaki dlu nie...owh, skrg nie kat putrajaya laa kn?...lg 2 jam b4 pkol 4...selamat sampai Fina Fento...

    ReplyDelete
  2. saya student. boleh ker mintak cuti??
    nak satu tudung!!!

    ReplyDelete
  3. nak basuh kaki kat sini gak la..

    hey ape ni adik dah kawin akak tak kawin2.. kalau takde calon lagi,, dtg la masuk meminang saya.. :p ops sori komen tak kena dgn entri..

    latest -
    -Kenapa Perempuan Selalu Dijadikan Contoh.
    -Jom Menang Hadiah Lumayan

    ReplyDelete
  4. haiyyaaa.. semalam seharian ai di Putrajaya.. nape tak call??.. koh koh koh...

    ReplyDelete
  5. @AISHA INANI
    mintak haje ahaks..

    nak tudung? mai la amek kat langkawi ni hehe

    ReplyDelete
  6. @Fariq
    amboi. soh orang masuk minang dia. pandai masak tak?

    :P

    ReplyDelete
  7. @2502838097432364483.0
    alhamdulillah..selamat semuanya..

    ReplyDelete
  8. @Aujinz
    jin..yu kan tau ai ni pemalu :">

    ReplyDelete
  9. @Sharinginfoz
    ni tengah nak update la ni ehehe

    ReplyDelete
  10. @aza shafiza
    ehem ehem..insyaallah satu hari nanti hehe...teringin nak sampai sana. ko jadi tour guide eh?

    ReplyDelete
  11. kalau banyak sangat borong meh hantar sikit kat umah akak..
    hehhe:)

    ReplyDelete
  12. @diana
    kak, aummmmm...tokleh tokleh tokleh. untuk bekalan masa depan hehe

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected