Saturday, February 5, 2011

Blog updated. Wah, ada cerita beronok malam ni kat Majalah3 di #tv3 :P

Ini short update.


Hari ini takde aktiviti kat rumah. Maka diisi dengan aktiviti paling best ; tidur. Punya takde benda nak buat. Main internet main taram je istilah pun dah macam malas gila. Takde menda.


Banyak perkara sebenarnya nak tulis. Tapi tulis sekerat, save kat draft. Dah berlambak - lambak dah kat draft tu. Nanti selesa - selesa tulislah kot sampai habis.. Apa selama ni tak selesa ke kau cipina?


Dapat call dari bestfriend ajak g boling. So, nak siap - siap ni. Kawan - kawan yang keja kat luar dah nak balik dah esok. So, inilah masa nak jumpa pun.


Oh ya, korang pernah dengar perkataan beronok tak? Nak tau apa menatang beronok tu? Ha, saksikan apa itu beronok kat Majalah3 malam ni thehee..


Babai.






Hai, nama saya FINA

8 comments:

  1. beronok tu menatang timun laut kan

    ReplyDelete
  2. beronok?ala nak tahu..
    tp malas nak tgk tv sekarang nih..
    nanti bgtau boley?kekekek ;p

    ReplyDelete
  3. beronok tu macam yg johan raja lawak selalu cakap tu ke?? kalo sorang seronok, kalo ramai, beronok-ronok.. wakakaka..

    lama sunyi blog ni kan.. hurm..

    ReplyDelete
  4. @YB Raz
    tengok kat link yang saya bagi :P

    @amie
    huhu..kan dah ada link kat situ :D

    @Fariq
    Haha..dia dapat idea dari situ kot :P Ha'ah. lama sunyi. Ini pun paksa jugak update.

    ReplyDelete
  5. tadi tengok cerita kat TV1..tak tengok pun majalah 3.. erm pekebendanya beronok tu??

    ReplyDelete
  6. @Fitrihadi.com
    check kat link yang saya bagi tu :D

    ReplyDelete
  7. dah tengok dah malam tadi.. baru tau mcm mane ghupenye.. walopon dulu cipina dok cerita dalam blog... koh koh koh


    oiitt.. sebulan sekali kaa apdet blog??

    ReplyDelete
  8. @Aujinz
    ehehe..so, bila nak mai try? :P

    aaaa...tu yg bwh tu soalan ka?*larik

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected