Sunday, July 24, 2011

[Update] Faizal Tahir offer nyanyi lagu GEMURUH di perlawanan Malaysia menentang Singapura Khamis ini #harimaumalaya

 

Hai, tajuk entri ni panjang benor.

Teruja sekejap tadi bila tengok Faizal Tahir mengofferkan dirinya untuk menyanyikan lagu GEMURUH di perlawanan Malaysia menentang Singapura sempena kelayakan Sukan Olimpik Khamis ini (28 Julai 2011) di laman Facebook beliau.

FT_harimaumalaya

I would like to offer myself to sing GEMURUH exclusively for our Harimau Malaya team for our next game against Singapore this coming Thursday –FT-

Lagi bersemangat rasanya bila Faizal Tahir offer nak nyanyi lagu untuk Pasukan Harimau Malaya ni. Nak nak pulak lagu Gemuruh tu pulak ala – ala memberi semangat.

Lagi lagi bersemangat nih.

Semangat dah nih. Fuh fuh fuh.

Nak g buka puasa. Kthxbai.

//Update – 28 Julai 2011

Baru tadi FT pos di laman facebook beliau yang beliau tak dapat join tonton match Malaysia vs Singapura malam ini di stadium. Maka tak dapat dengar la jugak lagu GEMURUH mengaum di stadium Sad smile

faizal_tahir_harimau_malaya

Apa pun, untuk pasukan Harimau Malaya, all the best for you. Main elok – elok walaupun saya ada terbaca pasal penjaga gol pasukan kita si Khairul Fahmi tengah dilanda masalah sebab curang dengan tunang beliau Elia jejariruncing..

Harap – harap beliau dapat fokus dan masalah ni dapat diselesaikan secara baik – baik.

Susah kan dapat pasangan public figure ni. Time tak femes takde orang kesah pun. Bila dah terkenal, mula la orang tu nak approach, orang ni nak dekat..sabor je la.

18 comments:

  1. woah. ni yg tambah semangat nak pegi tgk harimau malaya berjuang nih! :D

    ReplyDelete
  2. @misa
    tulah kannn..harap - harap sangat dia dapat perform nanti.

    ReplyDelete
  3. @HEROICzero
    Gud luck Harimau Malaya!

    Aummmm!

    ReplyDelete
  4. salam fina,
    nanti email semula alamat kat eqbalzack@yahoo.com.

    pelik juga sebab semua blogger dah dapat. email tau..badge ada lagi ni..

    ReplyDelete
  5. wahhhh... FT nak menyanyi tuh... harimau kasi gegar...baham itu singapura.

    ReplyDelete
  6. harap2 ada le petang karang FT nyanyi yeahh!!

    ReplyDelete
  7. Zippo dtg balik lepas 3-4 bulan x dyg sini hurm..ala-ala jejak kasih dah

    ReplyDelete
  8. @4788922121879755954.0
    dia offer..harap - harap ada pihak termaklum la pasal ni..mesti lagi best kalo dia nyanyi kan? lagi bersemangat jadinya...

    ReplyDelete
  9. @Fitrihadi
    kan kan? harap - harap la sangat..

    ReplyDelete
  10. in the end, offer dia diterima ke tidak???
    ptg ni dah nak lawan ni..hehehe
    (ditulis pd 28 july, 1230hr)

    ReplyDelete
  11. @cEro
    tak pasti la..kalau dipanjangkan ke pihak yg berkenaan insyaallah ada la rezeki dengar lagu ni berkumandang kat stadium..

    ReplyDelete
  12. Takpe lah dengar lagu Negaraku pun dah cukup gemuruh..

    ReplyDelete
  13. @ParkAir
    tp kalau ditambah lagi dengan lagu ni best jugak kan kan kan :D

    ReplyDelete
  14. bagus kalau dia nak nyanyi tapi jgn la jadi mcm APM..hancuss!!

    ReplyDelete
  15. @eqbalzack
    malangnya dia tak dapat nyanyi :(

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected