Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday 3 – Meaning of ‘Malaysia’ in Urbandictionary #ww

 

 

 

ww3_meaning of malaysia in dictionary

30 comments:

  1. wooowww!

    http://syahiraghani.blogspot.com/2011/07/5-wordless-wednesday.html

    ReplyDelete
  2. @syAzAnA
    ni baru satu, banyak lagi 'maksud' yang diorang bagi kat sana. ce terai p tengok.

    ReplyDelete
  3. @sniffa93_aznil4eva
    huhu..betul la tu ;p
    rasanya sapa - sapa pun boleh edit..

    ReplyDelete
  4. @syahiraaghani
    wow kagum ke wow terkejut ni hehe

    ReplyDelete
  5. ermm ade la tu org dengki dengan malaysia

    ReplyDelete
  6. WordWed.. :D

    oit Cipina, blog hang susah nak ekses guna henpon..terpaksa on lappy gak tuk baca...T___T

    ReplyDelete
  7. pe motif penerangan camtu. tak mesra pengguna btol. fail soft skill.

    ReplyDelete
  8. salam...
    terima kasih singgah ke blog abg eq fina...
    selamat berhujung minggu bersama keluarga k...

    eqbalzack

    ReplyDelete
  9. salam fina,
    pelik juga sebabkey chain dah pos lama. blogger lain dah dapat dah...
    kalau dalam masa terdekat tak dapat bg tau abg eq ok...

    ReplyDelete
  10. tahu xper....
    bagi ku bukan semua nya tak bagus
    mana2 pun ada yg bagus dan ada yg tak main
    maybe ornag yg create benda nih dalam keadaan marah

    ReplyDelete
  11. @Adam Idris
    takpun orang malaysia sendiri yang tak puas hati dengan kerajaan..

    ReplyDelete
  12. @Aujinz
    tapi tapi tapi..
    kami dah set untuk able kan view via mobilee..kenapa kenapa?

    tak pun, kalo rajin, di belakang url tu letak ?m=1

    jadilah versi mobile! hehe

    ReplyDelete
  13. @Al-Fikr
    dengki la ni..tak pun tak puas hati..

    ReplyDelete
  14. @Kamarul Azri™
    saya nampak lebih kepada ketakpuasan hati..

    ReplyDelete
  15. @Kotak Mancis / S_Basri
    dah lama kat situ..sabo je la..

    ReplyDelete
  16. @Shawn Razaleigh
    sapa - sapa pun boleh buat ni..

    ReplyDelete
  17. @Hans
    agak - agak golongan mana yang buat ni?

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected