Thursday, July 7, 2011

Langkawi dah macam Cameron.

Hai, pagi ni saya bengang akan kenderaan tak pasang lampu dalam keadaan berjerebu.

Ini Cameron..

Cameron Highlands Hotels

..dan ini keadaanya di Langkawi sekarang.

P7061153

Pantai Kok, Langkawi – #seo

Dah macam Cameron kan? Nampak nyaman je padahal tengok keadaan macam ni je pun dah rasa nak batuk walaupun tak dok kat luar – tindakan refleks #kononnya.

P7061161

Pulau Buatan – banyak kapal layar sebab kat tepi tu ada marina.

P7061169

Sepanjang Pantai Kok, Langkawi – #seolagi

P7061151

Ni Jerebu terukkkkkk!

P7061152

Oh patutlah.

P7061178

Hepi working abang – abang.
Tengok jugak pemandangan di belakang. Berkabus.

Yang diatas ini gambar yang diambil pada kelmarin hari.

Ini gambar pada hari ini.

P7071166

View dari dalam pejabat – bahagian kiri. Lansung tak nampak laut.

P7071167

Nampak bangunan yang dalam pembinaan tu? (anak panah) Itu bukan hotel.
Itu rumah orang. HEBAT kan dapat buat rumah tepi laut? #perli

P7071168

View dari bahagian kanan. Lepas pembinaan kat depan pejabat ni siap, takde lagi dah seaview dari pejabat Sad smile

Tengok laut dapat pahala tauSmile

Seronok pulak merapu main hashtag twitter kat blogNyah-Nyah

Babai.

Kalau rasa hensem & jelita, sila Like Smile with tongue out

13 comments:

  1. Ape nie.. kat blog pon guna hashtag ker?

    ReplyDelete
  2. haha, x ape lah hashtag ke guna at(@)ke, asal kn org faham ayat tu brtindak sbgai ape, hehe, btw, ini ke banda langkawi ? x penah smpai agy, huhu

    ohhh, anda di tag di http://emywantsthat.blogspot.com/2011/07/mummy-qila-ariq-first-ga.html

    mai join ! =)

    ReplyDelete
  3. @emeera asnary
    hai emeera!
    inilah langkawi. ini bahagian lain kepulauan langkawi ni..pekan kat tempat lain hehe

    ReplyDelete
  4. Pulau langkawi memang tempat yang besh kalu nak pergi holiday kan....

    ReplyDelete
  5. @hazman
    oh of courseeeeeeeeeeeeee

    hehe

    ReplyDelete
  6. rindu nak ke langkawi lg laaa :(

    ReplyDelete
  7. haha okay, nnt kalau fulus tebal, DA ke sana. be my tourist guide? haha

    ReplyDelete
  8. haha okay, nnt kalau fulus tebal, DA ke sana. be my tourist guide? haha

    ReplyDelete
  9. memang stay kat langkawi ker?

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected