Wednesday, August 24, 2011

Pendekar Bujang Lepuk Versi 2011. Cobaaannnn.

Haiiiiiiiiii, saya sayang DiGi! heee~


Saya nak tunjuk video keluaran
Ohbulan ni.
Mula – mula tak faham apa motif video ni. Rupa – rupanyaaaaa…haha. Tengoklah sendiri Smile with tongue out

Coooobaaaaaannnnnn

Ingat lagi tak saya pernah tulis pasal DiGi vs Hotlink haritu kat blog?
Sedang pakai pelan ni sekarang hehe.

Jimat gila okayyyy. Topup pun sebab nak lanjutkan expiry date je.

Berbaloi – baloiiii.

EH. Tu Celcom punya tagline eh? Smile with tongue out

Red heart

6 comments:

  1. idea jer ideanya..
    akak pun cadang nak tukar..
    guna celcom ni.. cepat beno habis kreditnya..
    Wordless Wednesday - Musykil?

    ReplyDelete
  2. @cikgu isza
    tu la..digi ni serius jimat. tak pernah topup saya tak habis sebelum ni. sekarang tak lagi hehe

    ReplyDelete
  3. abg eq pernah guna celcom tapi terminate...area rumah abg eq tak kuat sgt celcom. so skrg setia dgn maxis..

    ReplyDelete
  4. haha lawak ar diorang buat video ni.. pakai digi jimat ke? kawan saya tak ramai pakai digi.. tu yg tak pakai digi tu..

    ReplyDelete
  5. @eqbalzack
    dulu saya pengguna setia maxis. walaupun letak hp kat lantai tak dapat line pun tetap setia. pastu saja nak try2 digi terus melekat dia hati sekarang hehe..

    hp letak kat lantai pun masih ada line..

    ReplyDelete
  6. @Fitrihadi
    saya pakai digi easy buddyz yg dlm video ni. memang jimat gila. sebab kita boleh buat free call ke tiga nombor digi easy buddyz yang lain. nak cakap 24 jam pun boleh. takde charge tersembunyi ke apa. memang free! cuma call akan disconnect setiap 45 minit la hehe..pastu pastu FnF dia pun murah jugak ;D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected