Saturday, February 13, 2010

Saya jadi sengal ni bukan sebab apa..kes terpengaruh la ni..

Assalamualaikum & salam sejahtera semua!


Berkenaan tajuk di atas, kawan saya yang ni ha cakap saya sengal..
Padahal diri sendiri pun sengal :p


Ini buktinya si empunya gambar kat atas adalah sengal

dia ada thread kamus sengal kat VF ok-.-"
dia pom sengal cakap orang sengal-.-..[tetiba emo kat dia ni :P..sori cik Adza :"> :-s]
bukannya apa..sengal dan dia adalah sinonim..sudah sudah merapu tanpa hala tuju..

Oke, itu adalah mukadimah kepada tajuk dan juga bersempena orang yang menetaskan menge'tag'kan saya..Kisah sebenar ada kat bawah :P



Hari ni saya nak taip tanpa tekan butang backspace dan dengan penuh kelajuan..


NO BACKSPACE, NO STOP..


oke, kita mula dengan kiraan tiga..


1
.
.
.
2
.
.
.
3
.
.
.
GO!








oke sekarang mata saya tak pandang monitor sebab saya takleh taip sambil pandang monitoe nanti ade je kesilapan wahaha assaya tak tay anda boleh baca ke tak...



oj ya, saya taio ni pun sebab si ojin sengal tu suruh buat padahal tag tanga kiri eh tag tulisa dengan tanga kiri pn tak buat lagi..saya tak de idea untuk entri hari ni tu sebab saya buat enti maha sengal ini..saya tak tau la boleh aca ka tak..halal la ye..wawaa...


oke sudah sidah..mari kita lihat halsilnya..




hehe..tu dia..boleh tahan kan tulisan taipan saya? kira oke la..tak seteruk ojeng tu kan..mehehe..:P


saya takleh taip dengan melihat monitor sebab otak saya takleh kontrol pandangan dengan kawalan otak ke tangan..kalau tak tengok, otak cuma tumpu satu je iaitu tangan saya dan ini memberkesankan penaipan saya..ada budak sekolah tak kat sini? kang tak pasal2 kena saman plaks nanti budak2 ikut penulisan sebab buat perkataan2 yang takde dalam silibus matapelajaran..


faham tak ayat kat atas? tak? faham? fahamkan je la..


dah la dah la..


oke, ojin soh tag..[kot] tp saya macam malas nak tag..sesapa yang terbaca ni, boleh je kalau nak buat..


di bawah disertakan video saya taip bukti saya takde tekan backspace atau stop 20 minit carik idea..


sound video ni sila tutup. bunyi angin kuat sangat :P - malas nak edit.

video
Thanks to Zack memperkenalkan TipCam dari UtipU [U Tip U oke, bukan You Tipu] untuk sessi video ini

kepada ojin, itu jelah tahap kelajuan taipan saya..harap maklom..


saya jadik sengal camni sebab terpengaruh dengan orang kat atas tadi tu la-.-"


kesian, eh sekian..


15 comments:

  1. huhu..not bad taipan anda. still boleh baca lagi la. :)

    ReplyDelete
  2. haishhh... banyak bahasa sarawak serta sanskrit termasuk dlm typing anda.. hahaaaa....

    ReplyDelete
  3. erina23 bertulis : ko ni ikut sgt ler perangai raja sengal tu..lamer2 jadi minah sengal betul2..hahaha..tp bes gak kan try type tanpa tgk keyboard..tengok monitor jek.bley?aku pernah buat sbb dlm bilik gelap men bantai jek tekan keyboard..hahahaha

    ReplyDelete
  4. susahh nye tag ni sayang..
    jap nak try


    sayan pun tak pemnghdaiu ma0nitar saya

    takjadi!!

    ReplyDelete
  5. @868328953431305787.0
    ini adalah fakta, saya typo lebih sedikit ketika mata tak tengok monior waktu menaip..boleh camtu? :P

    ReplyDelete
  6. @8572826231085316781.0
    * monitor :P

    ReplyDelete
  7. @5734083551875595273.0
    orang sarawak ek? part mana sarawaknya :-?

    ReplyDelete
  8. @1924243876005346319.0
    kak erina!
    mwa mwa mwa..jumpa pn blog saya:D:D
    saya dah terpengaruh kak, tolong saya kembali ke pangkal jalan:-s

    ReplyDelete
  9. @8181615270564745889.0
    moon sayang :">
    buat tau tag ni! ngee~

    ReplyDelete
  10. huhuuu..
    susahnyer tag nie..
    xberani nk wat..
    huhuu~

    windu laa kt kak fina..=)

    ReplyDelete
  11. @3875736177577438566.0
    ahaks~ dik rowena, try la :P

    ReplyDelete
  12. cheq memang org utara
    aloq staq mai punya
    selamat bercuti

    ReplyDelete
  13. oih...
    sesuka hati hang cakap den songal..
    nak kono karate???...


    muahahahhahaha..
    padan muko..(..golak pueh ati..)

    ReplyDelete
  14. @3484260505429967025.0
    mehehe >:)>:)

    ReplyDelete
  15. @4846315484168549176.0
    oh hai oghang utagha! :D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected