Monday, February 15, 2010

First Time menang peraduan online..excited!

Malam semalam, tak semena - mena adik saya nak main game online. Tengah sedap - sedap taip entri, kena la bagi dia can..ada pc dia jugak mandai - mandai soh abang dia install game. ntah kat mana tak kena, pc lansung takleh start. tak larat dah nak bawak g repair, tersisih sekejap dia kat situ..kesian..


Bagi dia main puas - puas [actually sampai kena marah] saya pun take over balik netbook ni. Time tu dah hampir - hampir pukul 12 tengah malam dah. Niat nak sambung taip entri tu takde dah sebab kalau nak taip entri, saya takleh stop. Nanti idea lari. Pastu pegi sembunyi. Susah nak cari. Nah ambik pantun 3 kerat ini.


Mula - mula tu nak buka Facebook je check tanaman takut kena curi.




Ini je game yang bg kerjasama ngan saya tak buat browser crashed


Pastu, teringat nak buka blog. Selalunya bila buka blog, saya akan tengok kat bahagian latest komen. Kalau ada yang bagi komen, mesti saya akan balas. Setiap komen berharga oke.

Ada komen, dari Sharina. Sapa ek? Macam familiar nama ni. Klik link komen tu..
MENANG!!


Waa... speechless!! Terus saya ingat kak Sharina rupanya! Pemilik tuan punya blog yang anjurkan My Laptop Contest! Saya menang!

Dan, saya dapat ni!

Gambar dapat dari sini

Terima kasih..speechless...



lagi..


Tak terucap pom siap satu entri :P

Oke, serius..thanks to kak Sharina & hubbynya memilih saya sebagai pemenang..katanya dia pilih saya sebab :
To Fina ~[kisah awak nak pulangkan semula laptop tu menambat hati saya]


Berkat kejujuran kan? Kisahnya kat sini dengan sini.








24 comments:

  1. hoho
    tahniah2
    ada contest jugak
    menang 50 pound
    huhu

    ReplyDelete
  2. WOW.. 4 gig.. leh kongsi x hadiah tu???

    ReplyDelete
  3. @2884664298292500369.0
    terima kasih :D
    orait, satgi saya p :P

    ReplyDelete
  4. @3494694852012160490.0
    bahagi 2 :-?

    kena potong dua kah? :P

    ReplyDelete
  5. hehehe.. ksian kat adik....
    wah menang ye kamu.. apa lagi..
    hadiah tu kita share 2 ye sayang
    add la facebook moon

    ReplyDelete
  6. @7666979763264294277.0
    hehe..adik suka main game sangat. mak pun marah.
    oke, sekarang saya kena bahagi tiga hadiah ni :D:D

    ReplyDelete
  7. tahniah laaa...

    meh tukau ngan den punyO thumbdrive, nak?????...

    ReplyDelete
  8. @1290865872430758932.0
    cikgu..takmauuuuuu..
    berapa GIG? 8? nak nak :D:D

    ReplyDelete
  9. @1279633325090298674.0
    terima kasih :D

    ReplyDelete
  10. @8339580813353275254.0
    thanks! tengah tunggu hadiah :>:>

    ReplyDelete
  11. wah...
    tahniah..
    bestnya...

    erm..
    pinjam 2G boleh..
    kerat la separuh..:)

    ReplyDelete
  12. @8392936513392860694.0
    termasuk kamu, kena bahagi empat :|:|

    ReplyDelete
  13. @3514878079864073133.0
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  14. @4755325232208917584.0
    terima kasih paklong :)

    ReplyDelete
  15. wah what a nice post to share, :) don't forget to check out my blog at http://markjue92.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. wah, tahniah kat ko dapat menang kontest.. :D

    ReplyDelete
  17. @8987917929442810187.0
    Thank youuuuuu!

    ReplyDelete
  18. wah...tahniah...pasni simpan gambaq banyak2 k....

    ReplyDelete
  19. @3772179923004911880.0
    uhuhu..thanks :D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected