Sunday, February 28, 2010

Perlukah guna model yang kuku makan cekam untuk pamplet anda?

Saya tak faham. Apa siginifikasinya letak gambar jari kuku makan cekam untuk pamplet anda yang gah di mata dunia ni? Tak faham. Serius tak faham. Sungguh tak faham. Memang tak faham. Anda? Faham?

 

Pic2502

minta maaf kalau gambar diatas buat hati anda tak tenang

 

sekarang meh saya tunjukkan gambar yang lebih menenangkan Tongue

 IA Big GrinBatting Eyelashes

 

P/s – perjalanan kali ni sangat memenatkan.

14 comments:

  1. tak paham...
    bukan yang kuku cekam..

    tapi yang gambar bawah tue..
    kenape ngan Imran Ajmain???...

    ReplyDelete
  2. @7092699816446446530.0
    saje letak..hehe :P

    ReplyDelete
  3. cekam jari tangan ok cket dr cekam jari kaki..hahaha

    ReplyDelete
  4. @1484391681574768346.0
    hahah..that's the pasal..tp pamplet ni memang buat saya tertanya2 sampai sekarang

    ReplyDelete
  5. @8330192133927896174.0
    see..ahahah

    thanks for dropping by =)

    ReplyDelete
  6. haha... dia lupe nak photoshop kot...

    ReplyDelete
  7. salam buat fina...
    kuku makan cekam tu la seni...aroma yang menyegarkan....hehehehe

    ReplyDelete
  8. @3300430967030705653.0
    hahah! mungkin!

    ReplyDelete
  9. @936159418493720351.0
    tu la moon..misteri betul. memang lalai la kalau ini adalah error. melainkan ada maksud tertentu [-(

    ReplyDelete
  10. @1333925261839760405.0
    erk..paklong X_X

    ReplyDelete
  11. pelik jugak kan? haha..tu lah taktik dia..kalau tk kerana cekam tu takde ar kuar lam blog ni kan adik fento :p hahaha

    ReplyDelete
  12. @3389539477431142540.0
    ahaks~ pandai je akak erina ni :">
    selamat datang! >:D<

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected