Monday, January 17, 2011

Ini entri ingat mengingatkan diri sendiri

Hai haiiii :D
Dah lama tak padet blog padahal idea melambak - lambak. Resolusi tahun baru yang katanya nak padet blog sehari at least satu entri tidak berjaya nampaknya. Haiz..

Antara perkara - perkara lepas yang masih jadi draf yang tak belum sampai jodoh untuk korang baca eh ada ke orang nak baca T___T antaranya ialah entri dari tahun lepas sebelum Krismas; Kursus yang sangat best sebab ada DrLuv, entri lepas Krismas; menjadi tourist guide cik fiza yang datang dari Johor :D, entri kesihatan; pasal kelas aerobik, entri sedih; pasal kejadian tak best yang berlaku kat pejabat, entri yang paling paling paling sedih; kehilangan jantung hati pengubat lara, my xpress music 5800 :'(

Lepas satu, satu kejadian berlaku dalam hidup sampaikan tak sempat nak padet. choy. tipulah kau cipina. Tuhan kasi kau 24 jam kan. tak payah bagi alasan tak sempat - marah cipina kepada dirinya sendiri (baca dalam nada pertandingan bercerita)

Dengan blog pun banyak je nak buat. Kalau boleh nak tukar template baru, nak try buat header sendiri, nak kelaskan bloglist lagi sebab tengok sekarang bloglist macam semak sikit dah. Nak buang apa yang tak patut kat blog, nak kurangkan berat blog, pendek kata banyaklah perancangan yang nak dibuat tapi tak tertunai lagi..hmm..

Actually, kat rumah kalau saya online saya pun tak tahu atas sebab apa. Macam, onlineeeeee je tapi tak tahu pun tujuannya. sebabnya saya online kat depan tv, so banyak sangat gangguannya.

Kalau nak update entri pn tunggu orang lain dah masuk tido. Nak tukar ke WiFi pulak kena tunggu abes kontrak bulan 7 ke bulan 8 ni :\

Nak beli broadband, liputan dia tak meyakinkan sangat. Tambah pulak bila nampak kat facebook tiap hari mesti adaaaa je orang komplen pasal tu. Jalan selamat, stick to Stimix la heh.

Sekarang masa terluang sangatlah banyak. Almaklumlahhhh, dapat ofis sendiri. Suka!

Da daaaa..

6 comments:

  1. aku da basuh kaki.....huhuu,entri aku pasai langkawi da setle....tggu entri ko plak

    ReplyDelete
  2. @aza shafiza
    tu la..dah khatam dah ko nye entri pasal langkawi huhu..saya ni haaa lambat betol.

    ReplyDelete
  3. hehe..blog da ok pe.tapi kalau nak renovet pun xpe jugak.biar kelas gitueee.;p
    slow2 k dear.eehhe

    ReplyDelete
  4. @echah mashuri
    rasa macam dah bosan ngn kayu kayan hehe. nak corak bunga2 pulak..girlish2 gitu ahadoi tak sedar diri dah tua T___T

    ReplyDelete
  5. buatla pmbhruan
    kot2 lepas tu bersmgt bole updte 2 entry sehari...
    hehe =D



    p/s : Geo Lens Superb Untuk Mata

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected