Thursday, June 13, 2013

Peluang Dapatkan Beg Tangan GUESS Summer Collection!

Hai.

Apparently Churp2 dengan GUESS tengah buat contest secara mingguan mengikut tema di Instagram dan anda berpeluang membawa pulang salah satu dari LIMA beg tangan animal print yang bernilai RM500!

1. Animal prints, from the Bellville and Carlow collections

2. ‘G’ logo monogram, from the Jasleen and Persuasion collections



Untuk menyertai.

Minggu 1

1. Snap gambar yang paling nampak originalnya berinspirasikan corak haiwan. Tak kisahlah haiwan apa atau warna apa.

2. Pos gambar anda ke Instagram, dan letakkan hashtag #GUESSMYBAG, @GUESS dan @Churp2 dalam caption.

3. Isi form di sini dan submit entri anda!

Contohnya macam ni :
It's animal prints day in ChurpChurp office! #GUESSMYBAG @GUESS @Churp2

Contestnya sangat senang sampai saya yang malas nak join contest2 ni pun nak masuk! Perlu cari animal print item untuk disnap lepas ni huhuhuhu

Contoh gambar saya ambil kat sini ya :D

No comments:

Post a Comment

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected