Sunday, November 21, 2010

Apa pendapat anda mengenai isu delete komen dekat Fan Page Facebook? adakah sebab tak dapat terima kenyataan. atau… pendapat anda? http://youtu.be/abEUwRyDHPU

Sat nak gelak dulu..keh keh keh. Baru online hari ni selepas 5 hari bertapa dalam gua akibat internet problem kat rumah :P
Pendapat saya, orang ni jenis yang tak boleh terima kenyataan yang dia ada kekurangan tapi act macam dia tu sorang je terer kat donia ni. Itulah. Jangan gah sangat lain kali. Benda belum jadi lagi. Macam semalam waktu beregu badminton lelaki kita main kat Asian Game, yakin je orang tu cakap kita dh boleh emas. Last2? Renung - renungkannnnn..

Apa pun, kat sini saya nak ucapkan tahniah kat pemain beregu badminton kita semalam. Bersungguh - sungguh diorang main. Tapi apakandaya nasib tak menyebelahi bila kalah kepada beregu Indonesia. Nampaknya, yang lain kena struggle lagi la utk capai target nak dapat 9 emas tahun ni. 

P/s - terkejut tengok rama - rama putih muncul waktu game sedang berlansung.  

6 comments:

  1. kalau DDR tu tak abis2 nak buat citer hantu.. sudah2 la tu..
    bosan la asyik filem syirik ni..
    buat la citer lain..

    lain kali jangan gah sangat sebelum keputusan tak keluar lagi.. nanti kena balik kat muka

    ReplyDelete
  2. oh ni mesti kes ddr rozmey tu...

    ReplyDelete
  3. @Syafrizal
    dh macam trend kan? kalau sorang start buat cita hantu, yang lain pun ikut. takde variasi lansung.

    ReplyDelete
  4. @Fitrihadi
    sepertinya begitu la..tengok video parodi yang diorang buat :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected