Thursday, November 11, 2010

Tanya Pada Siapa - Angelika

Lirik lagu ni kena sebijik kat saya -_-"




Tanya sama pokok , Kenapa bergoyang
Nanti pokok bilang , Ada monyet yang goncang
Lagi-lagi duka , Lagi-lagi lara
Kau katakan aku yang mula semua

Oh kau telah mencuri seluruh hatiku
Dan kini ku minta kau pulangkan semula
Kerna ku tidak mahu cintaku dimiliki
Orang yang tidka mengerti

1,2,3 langkah kita bermula
4,5,6 siang tanpa kelam
7,8,9 kau kuibarat intan
setia mentari terus menerangi

@Hari demi hari masa lemas terjalan
Sinaran mentari seakan bosan
Kau kata ku tak setia , Ku bilang kau gila
Hubungan kita ada yang tak kena

#Antara oh lelaki dan wanita yang bercinta
Bila cinta tak sekata , siapa yang harus disalah
Ulang * (2x) , ulang @ , ulang # , ulang * (2x)

Antara Oh lelaki dan wanita yang bercinta
Bila cinta tak sekata kita mula bertanya
Kenapa , mengapa.. kenapa oh mengapa
Siapa yang harus disalah

Oh.. Kau tlah mencuri
Oh Hatiku , pulangkanlah
Oh semula, ku tak mahu
Oh cintaku , kau miliki

Oh kao telah mencuri seluruh hatiku
Dan kini ku minta kau pulangkan semula
Kerna ku tidak mahu cintaku dimiliki
Orang yang tidak mengerti..





15 comments:

  1. sangat saa ngan tuan blog...sama2...sama2...sama...monyet....kehkehkeh...

    ReplyDelete
  2. @Anonymous
    oh. tak sangka ada pengomen takde telor / mandul dalam blog ini. hai anontadetelor! singgah lagi!

    ReplyDelete
  3. Hahahahha....

    tak baek Cipina..

    ReplyDelete
  4. wah rentak dia macam lagu lama ar..tak pernah dengar lagi kumpulan ni.. layan gak lagu dia ni heh

    ReplyDelete
  5. @Fitrihadi
    best kan? pandai dia olah melodi ngn lirik. sedap je dengar

    ReplyDelete
  6. Apa fasal aku x pnah dgr lagu ni

    ReplyDelete
  7. @fndrocka
    haha. saya pn baru tahu. padahal kat 4shared dah setahun dah lagu ni :P

    ReplyDelete
  8. lagu ni memang best. .gua pun wat entry psal angelika ni dulu2..

    ReplyDelete
  9. @hamzah ian
    ya ka? bak mai link ;;)

    ReplyDelete
  10. @darkbatman
    sweet kan? vokal penyanyi dia pn best :D

    ReplyDelete
  11. http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected