Wednesday, November 24, 2010

Wau, pendapatan RM300 – RM 3000 sehari?? Kepada yang baik hati kenalkan saya program ni..

..saya ucapkan terima kasih Happy







PB232364
dah terbukti!


PB232365
wauuuuuuu…menarik! thanks!

..but




NO THANKS


PB232366


20 comments:

  1. betul tu mana ada benda yang mudah macam tu

    ReplyDelete
  2. itu kerja cari penyakit hihi... yang pening bertambah pening..

    ReplyDelete
  3. @Sharinginfoz
    ntahnya. dah la iklan pn tak ikhlas. tak telus.

    @ParkAir
    tahu takpe. bila info bagi tak lengkap, jangan la cari penyakit nak join2 benda ni.

    ReplyDelete
  4. sekarang macam2 flyers yang boleh mengkaburkan pemikiran kita

    ReplyDelete
  5. @Hafidz
    slalu yang terkena adalah orang kampung yang tak fikir panjang main masuk je..

    ReplyDelete
  6. tak pyh percaya benda2 tu semua..merosakkan bangsa je.. yang untung tu just leader je.. pengikut dia tabur duit kat leader..adehh

    ReplyDelete
  7. @Fitrihadi
    tahu takpe. saja buat entri ni kot2 ada org yg suka sumbat flyers ni kat skuter berkali - kali. orang buang dia sumbat lagi. last - last biarkan je kat dalam tu sampai berhari - hari :P

    ReplyDelete
  8. tiada cara yang lebih baik dari itu. haha. (kalau bakar pun ok)

    ReplyDelete
  9. dah byk dh iklan camni...
    buat rugi kertas je...
    ish ish ish..
    fina, u r doing right!!

    ReplyDelete
  10. @conteng conteng
    hehe..ni paling senang :P

    @cEro
    huhu..kmarin dapat lagi..kalau simpan rasanya boleh buat duit jugak jual kat apek suratkhabar lama :P

    ReplyDelete
  11. huhu. tapi memang banyak iklan macam ni. mula2 buat bodoh tapi lama2 sakit lak hati bila nampak.

    ReplyDelete
  12. @conteng conteng
    huhu..tu lah. tp salute lah org2 yang edar menda alah ni. jenis muka kulit tebal 3 inci nih. tak malu. org tak sudi, nak jugak dia mengendeng. eh betul ke perkataan mengendeng tu? :P

    ReplyDelete
  13. bukan saja mengendeng, menyakitkan mata! bagus la tu buang. saya sokong 200%!! hu.

    ReplyDelete
  14. @conteng conteng
    haha..sangat sangat berharap dapat buang benda ni depan org yang edar tu :P apa perasaan dia agaknya eh..

    ReplyDelete
  15. buat alas kaki je poster macam tu..hehe


    http://syahrilhafiz.com

    ReplyDelete
  16. @syahrilhafiz
    takbest sebab takde bulu2 :P

    ReplyDelete
  17. Selalu disisip didalam surat khabar yang dibeli dikawasan rumah. Biasanya saya tak ambil endah

    ReplyDelete
  18. @akubiomed
    ha'ah. banyak jugak dalam paper. saya ni diorang letakkan dalam raga skuter. beberapa hari berturut - turut..kalau buang, esoknya dia letak lagi. kalau tak buang, jenis yg lain pulak masuk. kat skuter skarang saya gumpal2kan kertas biar je kat dalam raga.

    ReplyDelete
  19. haha...hi five fina. zie pun akak say NO THANKS :P

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected