Monday, November 1, 2010

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Korang, nak domain free tak? Meh sini. Jom ikut saya join Giveaway dari Melromeo.com nih. Syarat - syarat dia senang jek. Cuma tag kawan anda seramai 5 orang dan kemudian pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org


Yeah, jom saya nak tag. Mari kita lihat siapa yang kenaaa...

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS


1. ojin
3. hiro
5. mimiot

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM


Sedikit pasal syarat - syarat dia.


1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com
2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)
3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers
4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!




13 comments:

  1. hii..tq tag..xshuke jwb tag..nk jge kualiti entri..ehhe.

    ReplyDelete
  2. hik hik hik..fentot..

    dah lame ai tak jawab tag..

    ReplyDelete
  3. @hiro
    oke. tade masalah. taktau nak tag sapa dah, bole cmtu? :P

    @Aujinz
    ehe..mana tau nak jadi rejeki dapat domain pree :D

    ReplyDelete
  4. wow best tp aku dah ade hehe. yg blog2 aku yg lain jadikan subdomain je

    ReplyDelete
  5. @ARC™
    ooo..boleh buat subdomain eh..beh beh..saja join kot2 nak jadi rejeki :P

    ReplyDelete
  6. nth..tgk servis jgk kot..aku gune 1oasis...die mmg sapot subdomain

    ReplyDelete
  7. @Pencacai Alim
    sama - sama :D try la ye :D

    ReplyDelete
  8. @551262353432260269.0
    oh. camtu pulak eh..ok ok

    ReplyDelete
  9. wow. xthu lak mel buat contest kali ni. haha. terbaik. btw gud luck :D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected