Thursday, November 11, 2010

FB Shoutbox - generasi shoutbox baru

Assalamualaikum korang korang, selamat pagi semuanya! (dh berapa kali tukar dah ni dari petang-malam-pagi)


Patutnya pos ni dipublish semalam, tapi memandangakan ai tertidur depan si comel ni dah tu pulak tido tak sedar diri sampai syaza amek masa jugak la nak kejutkan soh buaikan syabil sebab syabil panggil kak na dia soh buaikan takmau orang lain sebab syabil ni dia ikut suka hati je nak assign org soh buaikan dia kalau dia kata mak maka mak je lah yang boleh buaikan dia tak boleh orang lain kalau tak dia marah ewah ewah tak buai kang baru tahu.


Sudah. Bukan yang ni saya nak pos sebenarnya. Ini yang betul.


Selain template blog yang sekejap pink sekejap ijau ni korang perasan apa lagi?


(Selain ketiadaan muka tuan blog yang annoying eksen idung tinggi kat banner) 
..ada lagi tak?

Tak perasan? Oke. takpe. meh saya gtau. blog ni tak glemer. ehehe..



Kat blog saya ada satu shoutbox berjenama Shoutmix. Sekarang saya telah menduakan dia dengan shoutbox yang baru yang berjenama lagi femes, yang lagi putih, yang lagi semat, yang lagi apaapajelah. Dia datang dari brand yang terkenal serata donia. Umpanya kalau korang tak kenal kiranya ketinggalan zaman lah camtu ha..terkenal tak terkenalnya dia.. 


Meh saya tunjuk gambaq dia..meh meh..



tada!!


FB SHOUTBOX


comel x? ni incik haizatt akak yoy yang buatkan ehehe. Korang nak x? Kalo nak, p sini mintak kat dia :P

Buat haizatt, thanks banyak2 ye. Ah. ada soalan. Bila orang pos kat fbshoutbox, dia ada tempoh eh? Sebab tengok kat fbshoutbox saya yg orang komen dh ilang. harap dibantu.

Sekali lagi, berbanyak - banyak terimas kat adik haizat@yoy yang hemsembaikhatimurahrezeki ini. Terima kasih ye dik!


4 comments:

  1. @hiro
    rasa macam nak buang je shoutbox tu. ganti dengan yang ni :P

    ReplyDelete
  2. macam menarik hehe
    tapi boleh elak dari SPAM tak

    ReplyDelete
  3. @Syafrizal
    hehe..memang menarik.

    pasal SPAM tu, kita takleh kontrol kot. tp boleh kenal la sapa yang spam sebab dia kena guna akaun fb dia utk tinggal mesej :D

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected