Saturday, January 7, 2012

Pegi Keja Naik Apa?

Hai, kenderaan ke tempat kerja saya ialah skuter.
Best sebab boleh selit – selit Open-mouthed smile
Tapi ada part yang tak best jugak. Time hujan.
Tapi selalunya hujan – hujan pun main redah ja. Masuk laptop dalam plastik, agar tak kebasahan laptop tu kat dalam beg, dan jalannn.
Kenapa tak naik kereta? Takde lesen eh?
Ehhh…apa pulakkk..ada apa lesen. Dah 5 tahun saya dapat lesen tahu.
Cuma lepas dapat lesen tak pernah bawak pun kereta=.=
Tu la pasalnya.
Teringin sebenarnya nak bawak keta. Tapi tu lah. Confident level terlalu rendah. Rasa macam boleh je bawak. Tapi perasaan takut tu kuat sangat. Masaelah.
Tapi tapi tapi
Lepas tengok video kat bawah ni terus macam Ya Allahhhhhhhhhhhhhhhh…nak sebijik!
Setel semua masalah!
Tak perlu kebasahan ketika hujan. Tak pakai minyak habislah bil letrik melambung.
Sistem imbangan dia terbaik! Setakat kena langgar sikit – sikit tu takde hal lah. Tak jatuh punya.
Take note : kenderaan beroda dua ni, kalau terkena hujung bumper kereta sikit pun dah buat penunggang jatuh tergolek.
Nak.
Nak.
Nak.
Psst..mintak sebagai hantaran boleh? Ngehehehe

2 comments:

  1. tak terbalik ke kalu koner 160 darjah..kakaka

    ReplyDelete
  2. @Hiro
    kena test dulu lah baru tau :p

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected