Tuesday, January 24, 2012

Sedar tak sedar..

awan love

..dah 7 tahun kita bersamaLove Struck

Ingat lagi tak tempat pertama kita bertemu? Ye..di kedai kristal kat Langkawi Fair Shopping Complex (SEO SEO)

Waktu awal jumpa awak dulu mata ni tak pernah lekang dari awak. Hati terus terdetik nak jadikan awak milik saya macam mana pun. Tiada istilah perigi mencari timba disini ye. Harap jelas disitu
Striaght Face
Ye. Awak jadi milik saya akhirnya. Walaupun saya terpaksa korbankan sesuatu demi mendapatkan awakLove Struck Takpe. Saya tak kisah. Yang penting, saya berjaya dapatkan awak.

Ye, bunyi macam kejam. Tapi, kat dalam dunia ni, kalau tak bersikap kejam sedikit, kita takkan dapat apa yang kita mahu. Kan?
Raised Eyebrow
7 tahun. 7 tahun kita bersama, susah senang kita harung bersama, pahit manis kehidupan kita rasa bersama..di setiap tangis tawa saya, awak ada dengan saya.Kiss

Putus sambung, putus sambung dah jadi rutin kita. Kadang – kadang tiap – tiap bulan kita ‘putus’. Tapi takpe, saya tahu hanya satu cara je nak ‘sambung’ dengan awak. Bayar sedikit amaun, kembalilah bertaut kan? Happy

Pernah saya merajuk dengan awak, berapa tahun kita putus. Hidup saya tak lengkap tanpa awak tahu Sad

Tapi nak buat macam mana, rajuk di hati siapa nak pujuk. Awak tu la, asek putus je. Penat. Saya penat tahu.

Tapi, demi sayangkan awak dan memikirkan berapa nilai saya terpaksa bayar untuk bersama awak, saya mengalahHappy

Alhamdulillah, sampai hari ni awak masih setia dengan saya. Saya suka Blushing
Itupun lepas saya pergi dapatkan khidmat pakar untuk dapat terus bersama survive dengan tabiat awak yang suka putus ni. Takpe, saya rela. Demi untuk awakBatting Eyelashes

Sekarang dah nak masuk empat tahun kan kita tak pernah putus sambung putus sambung dah kan? Harap kita dapat bersama sampai bila – bila. Awak sangat bersinar di mata sayaHappy..


..dan dimata saya, sinar awak tak pernah pudarLove StruckBlushing
Paling penting, saya rasa cantik bila dengan awak. Awak berjaya buat confident level diri saya meningkat.
Tenkiu Love Struck
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

V
 Si gelang kristal
Love Struck 

Korang, ada idea nak ikat gelang ni dengan apa lagi nak bagi tak/lambat putus? Dengan getah sudah, tali memancing laut dalam laut singkat suma dah, suasa pun dah. Sumanya putus. Kalau setakat putus je takpe, ini tidak, kalau putus mesti batu kecik - kecik tu pun hilang. Dah la sebijik harga 50sen oi. 
Gelang_kristal

Dekat nak 27 hidup, gelang kristal nilah benda yang paling lama dengan saya. Beli dengan duit sendiri  okHee hee

Walaupun dah 7 tahun, shining dia tetap tak hilang. Hehe..


7 tahun
Status kontroversi :trollface:Smug
Tapi sikit je lagi nak kantoiWhew
Tongue
7 tahun1


Kawan – kawan yang ingat saya tulis status tu untuk seseorang, mintak maaf lah ye kalau ada salah fahamNot worthy. Niat nak menyengal, jangan fikir serius noo..heehee TonguePeace SignHee hee


Jangan marreeeeBig Grin







Feeling beat up 

Kbai

4 comments:

  1. putus sambung, putus sambung.. dah takde koje lain.. koh koh koh

    ReplyDelete
  2. adoiinyepon.......bile baca separuh da dpt bayangkan mesti line tpon or broadband....skli...huhuuu....

    tp nk tau gak cite abg rambut pjg.....huhuu

    ReplyDelete
  3. @aza shafiza

    ahah..ko pn sama jugak eh ingat line tepon
    hahah..

    abg rambut panjang? jeng jeng jenggg..

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected