Saturday, May 22, 2010

Polls : Perlukan bantuan kamu semua

Manusia ni memang tak pernah cukup kan? Ada saja perkara yang dia tak puas hati. Mula lah nak ubah itu ini sebab mahukan yang terbaik. Kalau menjurus kepada kebaikan itu oke lah kan, tapi kalau perkara ke arah keburukan tapi di assume baik itu memang tak baiklah kan? Faham? Takpe. Skiiiiiiiip




Dah boring dengan template lama ni jadi nak tukar template baru tapi tak tau yang mana yang bersesuaian


Entri awal pagi ni dibuat sebab nak mintak pendapat kawan-kawan samada perlu ke tak saya buat Contest untuk penukaran template baru untuk blog ni?


Saya dah bosan asyik conteng dinding pagar rumah jiran jadi berniat nak tukar ke template yang lebih mesra alam pengunjung sikit dan mengurangkan semak samun yang ada kat sidebar kat sebelah kanan ni supaya nampak blog ini lebih kemas dan tak berat.


Tapi, sense saya ni teruk sikit dalam bab-bab pemilihan template. So, kalau nak mintak pendapat kawan-kawan secara free, mesti ada yang malas nak bagi idea betul tak? Jadi, saya terfikir untuk membuat satu kontest berkenaan perkara ini [gila skema].


At least, bila lagi ramai bagi idea dan cadangan lagi banyak pilihan yang saya dapat buat kan?


So, nak mintak kawan-kawan sekelian tolong jawab polls kat sebelah kanan sidebar blog ni 



Kalau dapat sambutan, boleh la saya buat contest :D


Terima kasih siap-siap.






Saya yang pemalu [tiru Fitrihadi :P]

9 comments:

  1. kalau sayalah lebih suka 3 column..1 column untuk archive sampai ke bawah..pastu 1 column untuk entry dan 1 column untuk sidebar biasa.. dan biar comlun entry tu kat tengah2.. ok x?? ni pendapat percuma je hehe :)

    ReplyDelete
  2. salam...
    hamba bab ni paling tak pandai...

    ReplyDelete
  3. saya suka 2 column tapi kat bawah ada lagi..
    macma kat blog saya..
    tak suka nak sumbat macam2 hehe

    ReplyDelete
  4. cikgu pula tak suka cerah sangat.. mungkin kena bagi kontra.. 3 column itu bagus

    ReplyDelete
  5. kalau tengok dr blog awk ni, rasenye sesuai yg 3 column kot.. byk bende nk letak kat sidebar kn.. takpun template 2 column yang ade footerbar tu.. nampak kemas skit..

    sekadar pendapat..hehe:)

    ReplyDelete
  6. oh...saya minat yg simple2 dan ada unsur2 klasik...saya jawap polls dulu...

    ReplyDelete
  7. Terima kasih semua atas pandangan dan pendapat..jangan lupa vote sekali tau:)

    ReplyDelete
  8. hang punye blog Fen, guno laaa 3 kolam.. eh..kolum.. sobab eh..macam macam ado..muahahahha...

    ReplyDelete

Ni dah basuh kaki ke belum?

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
MyFreeCopyright.com Registered & Protected